Horoscop, duminică, 24 februarie, 2019

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Horoscop. Berbecii descoperă o nouă pasiune, care le acaparează total atenția, iar  Racii caută suflete pereche, în loc să-și vadă de treaba lor.

Berbec

Berbecii descoperă o nouă pasiune, care le acaparează total atenția. Se văd făcând acest lucru pe viitor și atrăgând atenția persoanelor din jur, în special a celor cu un fizic irezistibil. Deși nu estea cea mai bună metodă de agățat, îi ajută să se relaxeze și să-și recâștige încrederea în propriile forțe. Spre seară se anunță o veste bună cu privire la un membru al familiei care a trecut prin dificultăți enorme.

Taur

Pentru Tauri, ziua se scurge liniștit până la primirea unui mesaj cu subînțeles. Nu, persoana respectivă nu se plictisește, ci încearcă să atragă atenția fără a-și expune sentimentele. E rândul tău acum să faci următoarea mișcare. Fii hotărât și încearcă-ți norocul, astrele sunt în favoarea ta. Și, în plus, tocmai ai primit undă verde, de Ziua Îndrăgostiților!

Gemeni

Gemenii nici nu vor să audă de treabă sau probleme. Vor doar mâncare bună, filme dintre cele mai interesante și, dacă se poate, o petrecere pe seară. Curățenia și ordinea mai pot aștepta, nu au intrat zilele în sac. E o modalitate perfectă de a petrece weekendul alături de cei dragi. Odată reîncărcate bateriile, va veni și momentul pentru a trece la acțiune. Atenție, însă, la excese.

Rac

Racii caută suflete pereche, în loc să-și vadă de treaba lor. Ca de obicei, în dragoste găsești persoana potrivită exact atunci când nu o cauți. E momentul pentru a investi mai mult timp în propriile interese, nu în alți oameni. Jumătatea va veni exact atunci când nativii din zodia Rac vor fi pregătiți pentru ea. Între timp mai sunt multe altele de făcut.

Leu

Leii trebuie să evite astăzi schimbările majore, fie că sunt doar nişte renovări prin casă. Există riscul ca modificările să îi dea peste cap în cazul unor situaţii limită care cer rezolvări rapide şi la îndemână. Este mult mai bine să-şi folosească timpul liber pentru a elabora planuri bine puse la punct. Recomandarea ar fi să vă focusaţi asupra celor din jur, să pregătiţi o masă în familie sau o ieşire cu prietenii. Puteți chiar să încercați o schimbare de look, cu care aţi putea face şi ceva noi cuceriri.

Fecioară

Fecioarele simt nevoia să fie sincere. Există o mare probabilitate să apară un conflict cu cineva drag. Este important să vă opriți în timp, înainte ca această dispută să se lase cu regrete. Ziua de duminică are şi partea ei bună. Norocul le surâde acestor nativi la capitolul bani. O sumă mică investită la un moment potrivit s-ar putea transforma într-un câştig fabulos. Puteți primi, de asemenea, un cadou valoros.

Citeste kmai multe pe romaniatv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel