Horoscop, duminică, 23 septembrie, 2018

Cristian Andrei / 22 sep 2018, 21:24 Salveaza PDF Comentarii

Horoscop. Prietenii sunt cei mai importanţi în planurile Capricornilor şi acestora le plac  să stea de vorbă minute în şir, pentru că au un subiect care îi leagă. Prezenţa Vărsătorilor este benefică unor persoane care trec prin momente dificile.

Horoscop, 23 septembrie, 2018 BALANȚĂ

Nu te sfii să ceri ajutor la nevoie, pentru că nu ai cum să le ştii tu chiar pe toate. Vei vedea că sfatul primit de la un coleg cu mai multă experienţă te va scoate din impas şi vei înţelege mai clar situaţia atunci când cineva te susţine. Şi tu ai făcut la fel pentru alţii cu alte ocazii, deci acum mulţi îţi vor întoarce serviciile prieteneşti cu amabilitate. În astfel de momente îţi dai seama ce important e să fii tolerant cu lumea şi de ajutor altora, pentru că va veni o zi când şi tu vei avea nevoie de suport şi dacă ai fost egoist înainte, s-ar putea să ţi se răspundă la fel.

Horoscop, 23 septembrie 2018, SCORPION

Veştile cele mai bune vin azi de departe, ori transmise prin intermediul unor mijloace de comunicare, ori transmise personal de un mesager care intră în casa ta. Le primeşti cu bucurie, cu entuziasm şi simţi chiar nevoia să le împărtăşeşti şi altora, deoarece sunt evenimente care nu te privesc doar pe tine, ci şi pe cei dragi. Schimbarea pe care o decizi acum va avea efecte dintre cele mai bune cândva, şi dacă primeşti aprobarea familiei, ai şi mai mult curaj să schimbi macazul spre noul sens de la care aveţi cu toţii mari aşteptări. Viitorul arată promiţător!

Horoscop, 23 septembrie 2018, SĂGETĂTOR

Ai mare grijă la tonul jucăuş pe care îl abordezi astăzi, pentru că nu se potriveşte chiar în orice situaţie. Unii ar putea fi deranjaţi de o glumă deplasată, chiar dacă ţie ţi se pare bună, pentru că pot fi într-o perioadă mai proastă şi toate s-ar putea să-i irite. Glumeşte cu perdea, alege-ţi cu atenţie cuvintele şi replicile, sau mai bine zis evită să faci poante pe seama supărării altuia, pentru că nu are chef să facă acum haz de necaz. Da, îi poţi ridica moralul, dar găseşte cele mai potrivite cuvinte în situaţia de faţă ca nu cumva replica ta să-l întristeze şi mai mult.

Horoscop, 23 septembrie 2018, CAPRICORN

Prietenii sunt cei mai importanţi în planurile tale de azi şi îţi place să stai de vorbă minute în şir, pentru că aveţi un subiect care vă leagă. E o bucurie să-i vezi că te completează în permanenţă, că îţi sar în ajutor ori de câte ori ai nevoie şi că ţin cu tine orice ai face. Comunicarea merge strună azi, orice activitate intelectuală te are printre favoriţi iar talentul tău de a te adapta în orice mediu îţi vor asigura succesul ori de câte ori intri într-un colectiv nou unde vei cuceri uşor pe oricine.

Horoscop, 23 septembrie 2018, VĂRSĂTOR

Prezenţa ta e benefică unor persoane care trec prin momente dificile. Tu reuşeşti să le inspiri încredere, siguranţă, de parcă garanţiile pe care le oferi le alungă lor starea de teamă care i-a copleşit. Probabil participi concret la rezolvarea problemelor lor actuale, ceea ce le dă lor curajul de a se lupta în continuare cu piedicile care îi tot ţin pe loc. Cu tine alături, parcă nu mai sunt la fel de neputincioşi, deci oferă-le sfaturi şi susţinere cu toată fiinţa ta, pentru că tu devii punctul lor de sprijin într-o mare de nesiguranţă.

Horoscop, 23 septembrie 2018, PEȘTI

E o zi cu surprize, dar surprizele sunt mai mult de natură emoţională, ca şi cum primeşti o mare sperietură din cauza cuiva, iar mâine vei avea deja motive să râzi de fericire, cu mari oscilaţii emoţionale de la cald la rece şi invers. Unii le numesc toane, alţii dezechilibre psihice, tu... spune-le cum vrei. Este o perioadă romantică, trăirile interioare vor fi pe primul plan, cu emoţii intense – fie pozitive, fie negative, rămâne de văzut – cu duşuri calde-reci de la o zi la alta. Totul e să-ţi păstrezi controlul asupra propriei minţi şi asupra propriului suflet.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.26