Horoscop, duminică, 22 septembrie 2019

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Peștii vor să doarmă sau să viseze cât e ziua de lungă
Peștii vor să doarmă sau să viseze cât e ziua de lungă

Horoscop. Săgetătorii nu se  înțeleg cu persoanele autoritare, vor avea impresia că îi  tratează cu inferioritate, dar nu este așa.

Berbec

Nu îți mai convine nimic din viața ta profesională și încerci să cauți consolare în zona amoroasă. Nici aici, lucrurile nu merg extraordinar, dar barem se mai mișcă.

Taur

Copiii îți dau mari bătăi de cap și nu știi cum să le faci față. Evită să fii agresiv cu ei, mai bine caută  o persoană să te sprijine în acest sens.

Gemeni

Familia te scoate foarte ușor din sărite și nu reușești să gestionezi deloc situația. Cu greu vei găsi soluția să ieși din această criză fără a face compromisuri.

Rac

Apropiații vor să le spui o serie de secrete, dar tu încerci să nu te lași convins. Va fi foarte greu, dacă nu imposibil. Nu te lăsa doborât de problemele din familie.

Leu

Ești campionul cheltuielilor astăzi. Ori arunci banii pe lucuri mărunte doar pentru a le arăta celorlalți că ai, ori vei face o investiție serioasă, pe fond emoțional.

Fecioară

Cauți cărți, cursuri, lucruri care să îți scoată în evidență intelectul sau abilitățile. Ești preocupat de valoarea ta personală și știi că o poți crește doar prin intermediul educației și al dezvoltării personale.

Balanță

Simți că se va întâmpla ceva neplăcut, dar nu îți dai seama ce. Presimțirile nu îți dau pace și îți strică tot cheful, de aceea nu vei fi o companie prea plăcută astăzi.

Scorpion

Intri în panică fără motiv, ai idei paranoice, te victimizezi degeaba. Nu te simți bine și nu vrei să recunoști asta pentru că îți este frică să nu profite alții de vulnerabilitatea ta.

Săgetător

Nu te înțelegi cu persoanele autoritare, vei avea impresia că te tratează cu inferioritate, dar nu este așa. Fă tot ce îți stă în putință să eviți, spre binele tău, prejudecățile și discriminarea.

Capricorn

Drumurile de astăzi trebuie să fie cât mai scurte. Dacă nu vor fi, te vor obosi îngrozitor și nu vei reuși să te bucuri de peisaje sau de companie.

Vărsător

Vei face foarte multe reproșuri partenerului, referitoare la cum își cheltuie banii sau la cum administrează bugetul comun. El va recunoaște că ai dreptate și va promite că se va schimba.

Pești

Vrei să dormi sau să visezi cât e ziua de lungă. Nu ai chef să te implici în activități care necesită mult consum de energie. Partenerul te va obliga să iei o decizie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel