Horoscop, duminică, 22 iunie 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Gemenii trebuie să evite un conflict major
Gemenii trebuie să evite un conflict major

Horoscop. Tauri, previziunile din această zi nu conțin niciun motiv special de îngrijorare, iar Racii, nu trebuie să fie leneşi sau capricioşi în această zi. 

Berbec

Nativii Berbec au parte de linişte, răbdare şi înţelegere din partea persoanei iubite. Toate lucrurile merg strună, ba chiar aţi putea trece la următorul pas. Nu vă fie frică să acceptați o invitație pentru o întâlnire. Duminica nu este cel mai bun moment pentru a vă deplasa departe de casă ori pentru a face achiziții mari, costisitoare.

Taur

Tauri, previziunile din această zi nu conțin niciun motiv special de îngrijorare. Duminica va trece mai repede şi va fi plină de evenimente frumoase. Răbdarea poate fi necesară în relaţiile cu rudele mai în vârstă sau foarte tinere, copiii. Nu sunt însă excluse micile dispute legate de transport sau în timpul vizitei la un centru comercial, cu persoana iubită.

Gemeni

Gemenii trebuie să evite un conflict major. Cei care vor lua în considerare acest sfat vor avea aprte de o duminică frumoasă, relaxantă, în compania prietenilor, a celor dragi. Sunt aşteptate excursii sau întâniri spontane. Nu refuzaţi, profitaţi de fiecare clipă şi de fiecare ocazie de a crea amintiri frumoase.

Rac

Raci, nu fiţi leneşi sau capricioşi în această zi. Recunoaşteţi când greşiţi şi ocupaţi-vă de acele sarcini prioritate. Va trebui de atfel să purtaţi o covnersaţie serioasă cu o anumită rudă,r eferitor la un conflict mai vechi. Fiţi calmi, răbdători şi comunicaţi deshcis. Doar aşa veţi ajunge la un consens.

Leu

Puneţi centura de siguranţă, pentru că astăzi totul se desfăşoară în mare viteză. Dacă nu eşti atent, s-ar putea să pierzi lucruri importante. Inclusiv detaliile care par minor s-ar putea să fie de mare importanţă pe viitor, dacă le bagi în seamă la momentul oportun. Spre sfârşitul zilei se acumulează oboseala şi ai senzaţia că te mişti precum un elefant într-un magazin de porţelanuri. Nu ai de ce să îţi faci griji. Este doar o fază trecătoare.

Fecioară

Astăzi este o zi în care ai nevoie de dragoste şi atenţie. Este momentul potrivit pentru a pune dorinţele altora pe plan secund. Trebuie să ai o doză de egoism pentru a-ţi îndeplini obiectivul şi a primi atenţia celor din jur. Petreci seara în compania unor rude sau a unor prieteni apropiaţi şi eşti eroul întâlnirii graţie unui simţ al umorului dezvoltat de care dai dovadă şi care îţi permite să fi o persoană extrem de admirată.

Citește mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel