Horoscop, duminică, 22 iulie 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop 22 iulie 2018 BALANȚĂ

Norocul planează peste casa ta pentru că aici se petrece un eveniment de zile mari care te face fericit. Îţi intră în casă persoana care îţi va aduce exact informaţia de care aveai nevoie sau treci prin locul potrivit în momentul potrivit pentru a descoperi soluţia salvatoare la problema care te frământă.

Este o plăcere să stai de vorbă cu oamenii care îţi apar azi în cale, pentru că fiecare are ceva interesant de transmis, informaţii şi veşti de care te poţi folosi cu succes în avantajul tău vreodată.

Horoscop 22 iulie 2018 SCORPION

Întotdeauna e bine să ai pe cine te baza, să ai un as în mânecă pe care să-l scoţi la momentul oportun. E perfect dacă, de-a lungul timpului, ţi-ai făcut o mulţime de prieteni, pentru că nici nu ştii când vine momentul să apelezi la vreunul dintre ei.

Scoate din sertar colecţia de cărţi de vizită şi sună pe cel de care vei avea azi maximă nevoie, pentru că va interveni în avantajul tău, cu ceea ce depinde de el. Ţine minte ce a făcut pentru tine, deoarece niciun serviciu nu rămâne fără să se răspundă cu aceeaşi monedă.

Horoscop 22 iulie 2018 SĂGETĂTOR

Orgoliul nu e bun la nimic, te-ai convins şi tu de asta, ca atare dacă azi ţi se oferă şansa de a ierta o situaţie care nu te-a avantajat, fă-o cu inima deschisă. E un semn de înţelepciune şi maturitate dacă treci cu vederea ceva ce te-a rănit, fără să tot aminteşti de asta, şi dacă îi arăţi celui care se face vinovat de această situaţie că eşti capabil să ierţi şi să uiţi.

Sigur, ai fi dorit şi nişte scuze, dar eşti capabil să îl ierţi chiar şi dacă uită să le folosească. Asta da atitudine corectă şi optimistă pentru că te vei simţi mult mai bine după ce îţi iei de pe suflet o povară atât de grea precum resentimentele. Prefă-te că nici n-au existat acele motive de supărare!

Horoscop 22 iulie 2018 CAPRICORN

Înainte de a te implica într-o acţiune nouă şi incitantă, stai un pic şi chibzuieşte, ca nu cumva să te arunci într-o direcţie incomplet analizată. Poate primeşti suficiente semnale din jur care vor contribui la reuşita finală, deci trebuie să stai cu urechile pâlnie la orice informaţie suplimentară de pe parcurs.

Ascultă deci ce au ceilalţi de spus, ascultă poveştile altora despre situaţii similare, ascultă de cei care te învaţă de bine, deoarece toate aceste lecţii primite înainte de a lua startul, vor avea un rol important pentru a te duce mai repede spre scopul cel mare. Deschide urechea şi inima pentru că ai multe de aflat!

Horoscop 22 iulie 2018 VĂRSĂTOR

Este o zi luminoasă, în care optimismul naşte optimism, zâmbetul sincer pe faţă declanşează alte zâmbete în jur. Dacă vrei ca ziua să se menţină în acelaşi ton până diseară, nu renunţa la această stare de bine care te copleşeşte. Cu cât mai multe motive apar pentru a te simţi bine în pielea ta, cu atât profită mai repede de ele, deoarece lucrurile minunate apar de pretutindeni când ai asemenea atitudine.

Reuşeşti să vezi în jurul tău doar ce-i mai frumos şi mai vesel, nu te abaţi de la gândirea pozitivă şi descoperi în oamenii din jur doar faţa lor prietenoasă şi bună. Bucuria e refrenul acestei zile: o degaji, o primeşti, o generezi în jur ca o făclie care încălzeşte totul în jurul ei!

Horoscop 22 iulie 2018 PEȘTI

Inima ta bate mai tare datorită unor emoţii noi extrem de puternice, care sunt absolut normale înaintea unui eveniment cu atâta greutate. Eşti entuziasmat, devii nerăbdător şi abia aştepţi ca evenimentul anunţat să devină realitate, dar nu trebuie să te grăbeşti.

Fiecare pas pe care îl ai de parcurs până la capăt naşte anumite senzaţii care vor avea pentru tine semnificaţii speciale. Nu încerca să ajungi repede la rezultatul anunţat, ci bucură-te de fiecare clipă frumoasă până acolo!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel