Horoscop, duminică, 21 aprilie 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Există riscul să apară anumite surprize neplăcute pentru Balanțe
Există riscul să apară anumite surprize neplăcute pentru Balanțe

Horoscop. Astăzi, Săgetătorii doresc să-şi ducă proiectele la bun sfârşit, iar Peştii vor avea parte de multe surprize plăcute.

Balanţă

Există riscul să apară anumite surprize neplăcute. Pentru a le evita, caută să pui punctul pe "i" în discuţiile cu cei apropiaţi. Oferă şi cere sinceritate pentru a evita momentele neaşteptate. La prânz poate apărea ideea unui picnic sau a unui grătar în aer liber, iar seara ar putea fi dedicată unui eveniment zgomotos, o petrecere cu multă lume sau poate un concert la care îţi doreai să mergi de foarte mult timp.

Scorpion

Pentru majoritatea Scorpionilor, ziua de astăzi este una lipsită de evenimente notabile. Cel mai bine ar fi să te odihneşti sau să-ţi recapeţi puterile din punct de vedere emoţional, după ce ai avut parte de o perioadă mai complicată. Ar fi bine să eviţi aglomeraţia din oraş undeva în aer liber, poate la o grădină botanică sau zoologică. În plus, pentru nativii din zodia Scorpion vine o vreme a schimbării, aşa că pregăteşte-te să faci modificări la nivel de garderobă.

Săgetător

Astăzi, Săgetătorii doresc să-şi ducă proiectele la bun sfârşit. Poate fi vorba despre un proiect personal, un tablou, o piesă muzică sau un nou volum dintr-un roman. Concentrează-te şi cu siguranţă vei reuşi. Apoi luptă împotriva nedreptății şi fii alături de cei mai slabi. Sfatul astrelor este să rămâi în preajma casei. Odihneşte-te pentru că va urma o săptămână grea. Seara, relaxează-te la spa sau cu o sesiune de masaj.

Capricorn

Capricornii sunt foarte pozitivi astăzi. Vei vrea să faci cât mai multe vizite, la prieteni şi membri apropiaţi de familie. Nu încerca să epatezi pentru că este posibil să strici dispoziţia celor din jur. Cel mai bun scenariu pentru tine astăzi este să fii liniștit, pozitiv şi energic. Poţi merge la cinema, să te plimbi prin parc sau să te joci cu copilul.

Vărsător

Duminică, Vărsătorii se pot relaxa. Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să ridici moralul unui prieten foarte apropiat, care este în depresie. Fii alături de el şi acordă-i atenţia necesară. În relaţia cu partenerul de viaţă este linişte şi pace. Dacă eşti singur şi visezi la o relaţie frumoasă de iubire, priveşte în jur şi fii mai deschis cu persoanele care manifestă dorinţa de a se apropia de tine.

Pești

Peştii vor avea parte de multe surprize plăcute. Probabilitatea unui cadou valoros pe care să-l primeşti de la rude sau prieteni este foarte ridicată. Este posibil să primeşti veşti importante care îţi vor deschide noi orizonturi. Nu este recomandat să faci presiuni în dragoste. Dacă eşti singur, nu pune presiune pe persoana cu care vrei să ai o relaţie. Lasă acest lucru să crească de la sine.

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel