Horoscop, duminică, 20 ianuarie, 2019

Cristian Andrei / 19 ian 2019, 18:29 Salveaza PDF Comentarii

Horoscop. Fecioarele să fie convinse că  deţin absolut toate resursele de care au nevoie pentru a duce la capăt proiectul pe care îl dezvoltă cu multă pasiune. Berbecii ar fi bine să nu se cramponeze de o singură cale de evoluţie, când ar mai fi atâtea altele ce merită descoperite.

Horoscop, 20 ianuarie 2019, BERBEC

Nu te crampona de o singură cale de evoluţie, când ar mai fi atâtea altele ce merită descoperite. Experimentează, aşadar, încearcă şi pe una, şi pe alta, vezi cât de multe opţiuni ai la dispoziţie şi nu te decide asupra uneia singure până nu ai încercat mai multe.

Vei vedea că e cu totul altceva să iei o decizie în deplină cunoştinţă de cauză, după ce deja ai acumulat o gamă largă de idei.

Azi ai putea găsi o cale complet nouă, la care nici nu te gândeai înainte, şi care ar merita aşezată la loc de cinste pe lista ta de schimbări de direcţie la care te gândeşti din ce în ce mai serios. Când va veni clipa decisivă, vei avea o paletă largă de nuanţe la îndemână!

Horoscop, 20 ianuarie 2019, TAUR

Dacă ai parte de câteva momente de linişte, aceasta e starea ideală pentru a asculta mai profund în conştiinţa ta. E acolo o voce care nu se aude tot timpul din cauza vacarmului cotidian în care trăieşti, dar azi, pentru că se lasă tihna peste toate măcar pentru puţin, ai parte de revelaţia propriei tale voci interioare.

Era acolo tot timpul, dar poate nu i-ai acordat suficientă atenţie, poate nu ai auzit-o întotdeauna foarte clar, dar azi e mult prea sonoră şi prea puternică pentru a o mai ignora.

Ţine cont de ceea ce-ţi transmite, fie că e vorba de o încurajare de a începe ceva sau de avertismentul de a termina altceva. Apar multe semne care te înseamnă să priveşti spre interior!

Horoscop, 20 ianuarie 2019, GEMENI

Eşti în faţa unui proiect foarte interesant, dar care nu ar fi decât o reeditare a unui eveniment de excepţie de mai demult. Adu-ţi aminte cât de bine s-au rezolvat toate atunci şi repetă reţeta de succes de dinainte.

Pentru că poţi compara perfect evenimente de atunci cu cele de acum. Se pot repeta întocmai, şi totul depinde numai de spiritul tău întreprinzător, de energia pe care o investeşti în acest proiect şi de capacitatea de a clădi totul cu bucurie şi încredere deplină în rezultate.

Acum merită să aprinzi doar scânteia iniţială, şi ai să vezi ce rapid vor aşeza toate pe făgaşul normal spre marele succes de la capăt!

Horoscop, 20 ianuarie 2019, RAC

Priveşte la partenerul tău de suflet ca şi cum ar fi reflexia ta, pentru că cine se asemănă se adună. Sunteţi foarte asemănători din multe puncte de vedere, fie că e vorba de calităţi, fie că e vorba de defecte, ca atare nu judeca la el ceea ce vezi, pentru că ar însemna să te judeci pe tine.

Iubirea care v-a adus împreună a fost ingredientul care v-a echilibrat în aşa fel încât acum vă puteţi privi unul pe altul cu toleranţă, cu îngăduinţă, pentru că nici el nu e perfect, cum nici tu nu eşti perfect.

Vă iubiţi pentru ceea ce reprezentaţi, cu imperfecţiunile fiecăruia, dar da, vă iubiţi aşa cum sunteţi! Transmite-i celui drag iubirea ca şi cum ţi-ai oferi-o ţie!

Horoscop, 20 ianuarie 2019, LEU

Ca să poţi ajunge la un anumit punct de pe harta viselor tale, uneori e nevoie să îmbraci şi o haină care nu te reprezintă, te deghizezi cumva într-un om care nu eşti de fapt.

O faci pe leul când tu eşti un mieluşel, o faci pe durul când tu eşti un sensibil, dar e nevoie şi de astfel de atitudini false din când în când, pentru a lăsa o altă impresie asupra ta.

Nu e o atitudine mincinoasă, ci un mod de a te îmbărbăta singur, pentru a prelua, din jurul tău, ceea ce tu de fapt nu ai sau nu eşti. Eşti ca un cameleon care reuşeşte să preia de la mediul din jur exact ce are nevoie pentru a supravieţui.

O faci cu succes, pentru că ştii că e spre binele tău chiar dacă acolo, în suflet, tu nu eşti aşa cum încerci să pari.

Horoscop, 20 ianuarie 2019, FECIOARĂ

Fii convins că deţii absolut toate resursele de care ai nevoie pentru a duce la capăt proiectul pe care îl dezvolţi cu multă pasiune.

Investeşti enorm în ceea ce faci acum: timp, energie, optimism, entuziasm, dorinţă, şi din asemenea capital investit nu poate ieşi decât ceva de calitate. Continuă pe acelaşi drum, în acelaşi ritm, pentru că succesul visat chiar nu e departe.

Atâta doar că, pe parcurs, mai ai nevoie de câte un impuls, de câte un stimulent care să te împingă mai departe, pentru că mai apar momente când rămâi fără resurse, dar numai tu ştii cum reuşeşti să le încarci la loc, precum benzina în rezervor.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

 

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.25