Horoscop, duminică, 2 septembrie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Scorpionii să o ia mai lent,  să nu se mai grabească atâta, chiar dacă aceștia sunt o fire iute care nu are răbdare. Peștii vor rezista ispitei de a cheltui suma de bani pe care au reuşit să o adune cu mari sacrificii. 

Horoscop, 2 septembrie 2018, BALANȚĂ

Faci echipă foarte bună cu persoana iubită, dar, indiferent din ce tabără faci parte – adică eşti ea sau el – trebuie să accepţi faptul că azi femeia este capul tuturor acţiunilor interesante. Femeia trebuie să spună încotro e mai bine să mergeţi împreună, deci las-o pe reprezentanta sexului frumos să-ţi exprime părerea, pentru că are cea mai bună soluţie pentru cuplul vostru. Mama sau soţia este azi în centrul tuturor acţiunilor pozitive, din care fiecare membru al familiei are de câştigat sau de învăţat. Dacă femeia eşti tu, fă un pas în faţă şi spune mai clar ce intenţii sau dorinţe ai, atrăgându-i şi pe cei dragi în proiectele tale.

Horoscop, 2 septembrie 2018, SCORPION

Ia-o mai lent, nu te mai grăbi atâta, chiar dacă tu eşti o fire iute care nu are răbdare. Azi vei învăţa din nou lecţia răbdării, pentru că cele mai bune lucruri sunt cele care se clădesc lent, în timp îndelungat. Soluţia la problema care te frământă de la o vreme apare târziu, necesitând un efort de durată din partea ta, dar merită să-ţi concentrezi resursele de energie în acest sens. Chiar dacă roadele nu apar atât de rapid pe cât ai dori tu, vei aprecia ritmul în care evoluează lucrurile, ca nu cumva să dai ceva peste cap din grabă, din viteză, din impulsivitate.

Horoscop, 2 septembrie 2018, SĂGETĂTOR

Uneori, visele nu se împlinesc, dar nu trebuie să vezi acest lucru ca pe un motiv de dezamăgire. E semn că nu tot ce ne dorim este potrivit pentru noi, deci nu este posibil într-un anumit moment al vieţii. Acelaşi sentiment îl vei avea şi tu astăzi, că un mare scop se destramă, nu poate fi atins conform planurilor tale, dar întotdeauna apare un plan de rezervă. Poate la prima vedere nu-ţi convine înlocuitorul pe care îl primeşti în schimb, dar după un timp îţi vei da seama că planul de rezervă a fost mai bun chiar şi decât ideea ta iniţială. Nu intra în panică, ci foloseşte-te de ceea ce ţi se oferă!

Horoscop, 2 septembrie 2018, CAPRICORN

Nu te teme de cei care sunt în preajma ta şi încearcă să te manipuleze cu tot felul de zvonuri alarmiste şi informaţii false. E modul lor de a-i da la o parte pe alţii, pentru că au o anumită putere asupra celor din jur apelând la astfel de tertipuri incorecte. Nu le permite asta: eşti mai bine informat, mai puternic, mai sigur pe tine, deci nu trebuie să te laşi dominat de asemenea comportamente. Treci peste aceste temeri, nu accepta minciunile altora, ci caută să te impui doar prin adevăr şi corectitudine. Cât timp scoţi la lumină dovezi incontestabile, scrise negru pe alb, şi nu te abaţi de la adevăr, nimeni nu te poate învinge!

Horoscop, 2 septembrie 2018, VĂRSĂTOR

Mare grijă până unde întinzi coarda în cazul unui conflict mai agresiv, pentru că poate denatura în ceva mult mai urât. O vorbă necontrolată, un gest impulsiv, o decizie pripită pot da peste cap planuri care ajunseseră departe, tocmai de aceea trebuie să gestionezi cu prudenţă orice factor de risc cu care te confrunţi azi. Eşti pe cale să strici o prietenie de o viaţă, să ieşi dintr-o relaţie care evoluase bine o perioadă sau să abandonezi un proiect pentru că nu te mai înţelegi cu tovarăşii tăi de echipă. Dacă altceva nu se mai poate face decât să renunţi, probabil acel lucru nu era pentru tine!

Horoscop, 2 septembrie 2018, PEȘTI

Rezistă ispitei de a cheltui suma de bani pe care ai reuşit să o aduni cu mari sacrificii. Vei avea nevoie de aceşti bani cu altă ocazie, dar dacă o consumi rapid, vei regreta mai târziu necugetarea de acum. Analizează atent resursele de care dispui, gândeşte-te ce plăţi mai ai de făcut luna asta, adu-ţi aminte de datoriile care aşteaptă la rând, totul înaintea oricărei ispite de a-ţi cumpăra cine ştie ce obiect de care ai impresia, acum, că ai nevoie. După ce-l vei cumpăra, îţi vei da seama că putea să mai aştepte, dar alte obligaţii financiare, mult mai urgente, nu... E vremea altor plăţi, mai puţin plăcute, nu a cumpărăturilor!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel