Horoscop, duminică, 19 august, 2018

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Horoscop. Berbecilor le vin idei dintre cele mai ciudate şi originale, dar înainte de a spune despre ele că sunt imposibil de folosit, tocmai prin ciudăţenia lor, mai ai răbdare un pic să înţelegi mai bine situaţia, iar pentru Raci, aceștia trebuie să caute un pic în adâncul lor ca să descopere artistul din ei.

Horoscop, 19 august 2018, BERBEC

Vin idei dintre cele mai ciudate şi originale, dar înainte de a spune despre ele că sunt imposibil de folosit, tocmai prin ciudăţenia lor, mai ai răbdare un pic să înţelegi mai bine situaţia. Da, poate ţi se cer nişte gesturi pe care, momentan ai impresia că nu le poţi face, că te depăşesc, dar mai aşteaptă un pic şi ai să vezi că nimic nu e atât de ciudat pe cât pare acum. E nevoie de o reacţie foarte promptă şi rapidă, nu ai timp de gândire, deci trebuie să dai dovadă de o capacitate de a accepta soluţiile diferite de cele pe care le aşteptai. Nu e uşor, dar tu ai această capacitate fulger!

Horoscop, 19 august 2018, TAUR

Aruncă o privire înapoi pentru că ai scăpat din vedere o datorie abandonată care îţi cere acum să te ocupi urgent şi de ea. Ai ignorat unele restanţe, ai tot amânat un anumit plan până ce l-ai trecut complet pe linie moartă, dar azi e timpul să rezolvi şi acele aspecte uitate. Nu poţi trece la etapele următoare ale unor proiecte dacă nu laşi locul curat în urma ta, deci opreşte-te din elan şi vezi ce ai uitat cu voie sau fără voie printre amintiri. Repară, redresează, reaşează lucrurile în ordine şi abia după aceea te poţi gândi la viitor, la noutăţi, la paşii următori.

Horoscop, 19 august 2018, GEMENI

Profită de fiecare invitaţie care ţi se face azi şi de fiecare cuvânt bun îndreptat spre tine, pentru că toate conţin energie pozitivă ce îţi vor face ziua mai fericită. Chiar simţi lumina caldă a iubirii care te învăluie atunci când te afli în compania unor persoane care te răsfaţă în gesturi de simpatie şi afecţiune şi oferi şi tu la fel de mult înapoi. Datorită lor, vei trăi momente de vârf, în care schimbul de vorbe bune, de încurajări sincere, de poveşti mobilizatoare sau de mesaje de prietenie adevărată vor fi la cote maxime. Pur şi simplu simţi energia pozitivă cum te însoţeşte peste tot şi ai motive de maximă bucurie!

Horoscop, 19 august 2018, RAC

Caută un pic în adâncul tău ca să descoperi artistul din tine. Se ştie că eşti una dintre cele mai creative zodii, asta e adevărat, dar au fost momente când nu ai lăsat simţul tău artistic să te domine. Ai o existenţă în care vrei să te bazezi pe lucruri mai solide, mai palpabile, considerând arta un hobby de vacanţă, dar vine un moment în care exact această latură a sufletului tău cere să se manifeste mai intens. Indiferent spre ce îţi canalizezi azi creativitatea, vei descoperi o reală satisfacţie şi îţi vei da seama că viaţa ta nu are nici un rost dacă nu te exprimi artistic. Încearcă să valorifici mai mult aceste daruri!

Horoscop, 19 august 2018, LEU

Azi sufletul tău cere cu mai multă putere să îi îndeplineşti o dorinţă. Nu i te poţi opune, e atât de intensă, încât va deveni un fel de obsesie şi până nu te ocupi de ea, nu te poţi relaxa. Orice îşi doreşte inima ta, devine literă de lege pentru tine şi laşi deoparte orice altă activitate pentru a te ocupa doar de ea. Că vrea o zi de pauză şi de relaxare sau vrea să te ocupi de ceva ce îţi face mare plăcere, vei avea numai de câştigat din punct de vedere emoţional şi psihic, pentru că este ceva ce te înalţă, te linişteşte, te bucură şi te face să te simţi în deplină armonie, trup şi suflet. Oferă-ţi acest dar, îl meriţi!

Horoscop, 19 august 2018, FECIOARĂ

Eşti genul de om care crede doar atunci când vede, iar azi vei primi atât de multe semnale clare ce îţi alungă orice urmă de nesiguranţă încât ar fi culmea să le pui şi pe ele la îndoială. Fii atent la tot ce vezi, tot ce auzi, tot ce-ţi apare în cale, pentru că toate aceste semne au ceva de transmis pentru tine. Sunt mesaje cât se poate de limpezi că mergi în sensul cel bun, deci nu mai are rost să te îndoieşti de tine sau de succesul drumului ales. Parcă cineva tot îţi oferă mici informaţii care îţi confirmă ceea ce intuiţia deja îşi transmitea, dar nu credeai fără a avea şi nişte garanţii foarte certe. Acum le ai!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel