Horoscop, duminică, 18 noiembrie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Nu eşti sigur pe tine, dacă alegi ceva, te gândeşti oare ce-ar fi fost dacă alegeai altfel, şi această stare de continuă indecizie te face să păşeşti cu grijă. Peștii sunt  copleşiți de o stare de oboseală, pentru că ți-au consumat toate resursele de energie.

Horoscop, 18 noiembrie 2018, BALANȚĂ

Te simţi onorat să te afli în preajma unei persoane cu multă experienţă de la care ai multe de învăţat. Că e un curs de specializare sau doar o lecţie de viaţă furată din zbor, îţi place să asculţi poveţele celor mai în vârstă.

Îţi recunoşti neştiinţa în anumite domenii, deci mai ai multe de acumulat până ajungi la nivelul acestuia, ca atare vei face tot posibilul să absorbi ca un burete tot ce îţi împărtăşeşte. Nu e o ruşine să admiţi că încă nu ştii ceva; în fond, omul cât trăieşte învaţă.

Horoscop, 18 noiembrie 2018, SCORPION

Nu eşti sigur pe tine, dacă alegi ceva, te gândeşti oare ce-ar fi fost dacă alegeai altfel, şi această stare de continuă indecizie te face să păşeşti cu grijă. S-au infiltrat în mintea şi în inima ta atât de multe dubii, încât calci ca pe gheaţă subţire, având mereu impresia că sub paşii tăi se ascunde un pericol.

Nu exagera cu frica, nici cu prudenţa, chiar dacă tu eşti genul de om care apreciază doar lucrurile foarte clare, concrete, stabile. De data aceasta toate aceste temeri ale tale nu-şi au rostul, deci fă un efort să te eliberezi de ele şi să mai laşi lucrurile să se desfăşoare şi în voia lor, fără a încerca să le conduci sau să le controlezi pe toate.

Horoscop, 18 noiembrie 2018, SĂGETĂTOR

Te superi fără motiv pe glumele deşănţate ale unui amic care spune vrute şi nevrute, dar fără nicio intenţie negativă. Se foloseşte de cinism, de ironie, de farse doar pentru a se simţi el bine, fără să-şi dea seama că atitudinea lui cam uşuratică, de fapt, poate leza pe alţii, printre care şi pe tine. Atacurile sale la persoană sunt simple glume, nu te supăra! Replicile sale se vor a fi doar amuzante, nicidecum critice, ca atare nu pune la suflet nimic din ceea ce-ţi spune. Mai degrabă îi răspunzi cu aceeaşi monedă, ca să vadă şi el ce simţi tu. Recunoaşte că cel din faţa ta doar o face pe nebunul şi se manifestă liber doar din nevoia de a se distra şi atât!

Horoscop, 18 noiembrie 2018, CAPRICORN

Ai luat cândva o decizie şi acum o regreţi, pentru că descoperi că nu a avut efectele scontate. Nu e prea târziu să te răzgândeşti, dacă vezi că nu se mai poate face nimic, deci fii pregătit să schimbi macazul acum!

Nu te mai gândi de ce n-a mers prima variantă, nu mai căuta vinovaţi sau defecte la decizia luată cândva. Gata, n-a mers, ai acceptat şi tu realitatea, deci e vremea să o coteşti de urgenţă spre altceva!

Vei vedea că a doua oară lucrurile vor merge mult mai bine, deci nu e deloc o ruşine să recunoşti că ai făcut şi alegeri nepotrivite. Nu-ţi mai face procese de conştiinţă şi porneşte iar, pe alt drum!

Horoscop, 18 noiembrie 2018, VĂRSĂTOR

Luptă să-ţi recapeţi independenţa totală, pentru că nu dai randament dacă eşti nevoit doar să urmezi indicaţii date de alţii. Dacă ai libertate de mişcare, de decizie, de acţiune, rezultatele ar fi net superioare, ca atare ai tot dreptul să te opui, pentru a face totul pe cont propriu aşa cum crezi de cuviinţă.

Nu accepta să ţi se spună ce să faci, încotro s-o iei, cum să gândeşti sau cum să acţionezi, de vreme ce ai şi tu propriile păreri, care se vor dovedi a fi mult mai bune. Nu accepta umilinţa, supunerea, dominarea altora, nu lăsa pe cei, aparent, mai puternici să te transforme într-un simplu executant al unor ordine!

Horoscop, 18 noiembrie 2018, PEȘTI

Eşti copleşit de o stare de oboseală, pentru că ți-ai consumat toate resursele de energie. E un fel de stres continuu care te macină, o frică pe care nu o poţi controla, deşi latura raţională din tine îţi spune că nu are nici un rost această furtună de gânduri şi emoţii.

Fă un efort să lupţi împotriva stimulilor negativi din jur, caută un procedeu de relaxare, prin care să te eliberezi de aceste greutăţi care te trag înapoi, pentru că ele nu merită absolut deloc atenţia pe care le-o acorzi.

Numai tu poţi găsi ieşirea din această zonă emoţională apăsătoare care nici măcar nu te reprezintă. Unde e optimismul tău caracteristic?

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel