Horoscop, duminică, 17 februarie, 2019

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Horoscop. O relatie romantica pentru Raci poate fi super dulce urmare a aliniamentului norocos Venus-Neptun. Leii vor fi total in buna dispozitie magica cand vor lucra la un proiect pentru care simt pasiune.

BERBEC

Este ceva magic despre tine azi si asta te va face sa fii centrul atentiei. Poti multumi aliniamentului norocos Venus-Neptun care te pune in asemenea lumina stralucitoare. Ai incredere in magie si lasa-te adorata de cei ce te iubesc sau admira. Atentia primita este ca o validare ca inca esti "in carti". Farmecul te ajuta sa derulezi mai usor o relatie cu o cunostinta. Fii dulce.

TAUR

Nu exista limita cat de departe te poti duce ca sa raspunzi azi strigatului romantismului. Cu aliniamentul norocos Venus-Neptun, esti total pregatit sa alergi dupa visul tau. Asta poate insemna sa sustii o relatie la distanta sau sa te implici cu cineva ce are o legatura cu o tara sau cultura straina. Daca esti deja atasat, o escapada romantica va prinde foarte bine. Indiferent care este scenariul, exista un element de fantezie in aer deci fii precaut.

GEMENI

Sunt momente in care e bine sa chestionezi motivele romantice ale cuiva si un timp in care doar sa te lasi dus de val. Aliniamentul norocos Venus-Neptun iti poate aduce clipe de magie intre tine si o persoana cu care doresti sa fii. Chiar vrei sa strici totul aducand ratiunea in peisaj ? Nu ti se cere sa iti ignori problemele ci sa iti alegi cu grija momentele de confruntare. Bucura-te de un moment special impreuna ca sa iti fie mai usor sa discuti zilele viitoare orice potentiale probleme parteneriale, cand e momentul potrivit.

RAC

O relatie romantica poate fi super dulce urmare a aliniamentului norocos Venus-Neptun. Tu si partenerul puteti experimenta unul din acele momente rare, magice cand sunteti totalmente in sincronicitate. Acest moment e mai adanc decat doar o buna chimie intre voi. Exista ceva profund spiritual despre felul in care va conectati. Daca esti singur, ai putea intalni pe cineva cu care sa simti o conexiune mistica. Daca persoana ti se pare super familiara si te intrebi daca o stii de undeva, poate fi dintr-o alta viata.

LEU

Vei fi total in buna dispozitie magica cand vei lucra la un proiect pentru care simti pasiune. Poti multumi aliniamentului norocos Venus-Neptun care gte inspira si te face sa te simti conectat la treaba ta. Poti avea si sustinere de la un ajutor special. Sau poate esti ghidat de forte superioare divine ? Lasa-ti imaginatia si intuitia sa conduca procesul. La fel se aplica si aspectelor ce tin de sanatate si stare de bine. Poti vedea succesul daca vei avea o abordare creativa.

FECIOARA

Dragostea este in aer. O poti simti ? Gratie aliniamentului norocos Venus-Neptun care iti energizeaza romantismul si zona relatiilor, este o zi excelenta sa petreci timp de calitate cu partenerul. De ce sa nu planifici o intalnire super romantica ? Apasa butonul de pauza pe realitate si griji de zi cu zi si petrece timp bucurandu-va unul de compania celuilalt si facand ceva ce ambii iubiti sa faceti. Daca esti singur, poti intalni pe cineva ce te intriga, deci propune-ti ca neaparat sa socializezi.

Citeste mai multe pe sfatulparintilor.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel