Horoscop, duminică, 16 septembrie, 2018

Cristian Andrei / 15 sep 2018, 21:45 Salveaza PDF Comentarii

Horoscop. 

Horoscop, 16 septembrie 2018, BALANȚĂ

Deciziile bune sunt o combinaţie între ceeea ce îţi transmite inima şi ceea ce te sfătuieşte mintea. Dacă ai găsi o variantă care să unească ambele laturi, ai avea numai de câştigat. Nimic în exces nu e bun, iar o fire echilibrată ca tine nu va turna nici prea multă emoţie, nici prea multă logică în reţeta acestui moment. Alegerea făcută se va dovedi a fi cea mai bună care răspunde şi la nevoile tale sufleteşti, şi la cele mentale, aducând la un numitor comun dorinţa şi datoria.

Horoscop, 16 septembrie 2018, SCORPION

Ca niciodată, te copleşeşte teama şi nu ai curajul de a spune ce simţi sau ce gândeşti. Preferi să rămâi discret în banca ta, fără a destăinui nimic din secretele tale, pentru că e mai bine să reduci mărturisirile, mai ales în faţa unor persoane care îţi ridică semne de întrebare cu privire la bunele lor intenţii. Nu o dată ai avut încredere în cineva şi acesta a profitat de bunăvoinţa ta şi a răspândit în târg bârfe, de aceea nu vrei să repeţi greşeala. Mai bine taci şi te învălui într-o undă de mister decât să exprimi sincer tot ce simţi.

Horoscop, 16 septembrie 2018, SĂGETĂTOR

Nu te teme nici de cele mai îndrăzneţe vise, nici de cele în care momentan nici tu nu ai încredere deplină că ar fi posibile, ci continuă să ţinteşti cât mai sus. Eşti pe deplin protejat în ceea ce vrei să atingi într-o bună zi, deci continuă deci să urci cu paşi mari şi curajoşi scara care te duce într-un vârf care pentru mulţi pare, în acest moment intangibil. Nu te aştepta ca ascensiunea să fie lină şi constantă de la bază până la vârf, aşteaptă-te şi la hopuri, şi la coborâşuri bruşte, şi la planuri dărâmate, dar fii convins că sensul nu e decât unul: înainte! Ai curajul să clădeşti acest edificiu major al vieţii tale, sigur că eşti permanent ocrotit de o aripă protectoare!

Horoscop, 16 septembrie 2018, CAPRICORN

Nu face din ţânţar armăsar, altfel tot tu îţi strici ziua! Lasă stresul deoparte şi nu te mai enerva la orice fleac. Motive de iritare vei avea tot timpul, dar numai tu le dai mai multă atenţie decât ar merita. Azi dai piept cu o serie de nimicuri care te scot, de-a dreptul, din sărite, dar dacă reuşeşti să le tratezi cu indiferenţă, vei trece mult mai repede peste ele. Tu eşti cel care le faci să pară mai importante sau mai grave decât sunt, pentru că cea mai bună soluţie, în asemenea situaţie, ar fi să nici nu le bagi în seamă, dar e greu de crezut că vei reuşi să nici nu le observi.

Horoscop, 16 septembrie 2018, VĂRSĂTOR

Chiar şi visarea poate fi exersată, deci nu te teme să-ţi faci planuri măreţe, să adaugi noi şi noi etaje castelului pe care îl clădeşti din propria ta imaginaţie, pentru că numai aşa vei ajunge acolo unde doreşti tu cel mai mult. Nu te teme nici să ceri, nici să speri, nici să chemi cu gândul lucrurile pe care le consideri cele mai importante pentru inima ta, pentru că ai capacitatea de a manifesta în viaţa ta orice lucru, dacă ştii să-l construieşti mai întâi mental. Fiecare zi poate completa tabloul pe care îl pictezi, cu alte şi alte mici detalii minunate la ceea ce într-o zi va fi opera ta completă, demnă de fericire. Dacă practici zilnic visarea, ajungi departe!

Horoscop, 16 septembrie 2018, PEȘTI

Tu eşti cel care spune nu abundenţei de ocazii bune care te înconjoară. Probabil ţi-ai fixat gândul asupra unui unic simbol care pentru tine ar însemna fericirea şi dacă acela nu vine încă la tine, ai tendinţa să spui că nu ai nimic. Or, a avea ceva nu înseamnă neapărat să ai doar acel lucru de care ţi-ai legat tu toate speranţele. Deschide-te spre alte oportunităţi, spre alte direcţii, spre alte motive de fericire, nu aştepta miracole doar dintr-o singură direcţie. Ai infinite resurse de bucurie şi succes la îndemână, trăieşti într-un univers al posibilităţilor, dar ca să beneficiezi de efectele lor nenumărate, trebuie să le primeşti cu braţele deschise! Spune da abundenţei de soluţii!

Cteste mai multe pe teotrandafir.com

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

22 iul 2019, 18:41 in Social
Cutremur produs în Vrancea
22 iul 2019, 17:46 in Știri
Horoscop, marți, 23 iulie 2019

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.24