Horoscop, duminică, 15 septembrie 2019

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Nimeni nu îi întrece astăzi pe Lei  la capitolul comunicare
Nimeni nu îi întrece astăzi pe Lei la capitolul comunicare

Horoscop. Fecioarele vorbesc toată ziua  la telefon cu prietenii, rudele sau apropiații, pe când Vărsătorii își recapătă încrederea, dar asta nu înseamnă că gata, vor reuși tot ce își  propun.

Berbec

Vei fi mai deschis în ceea ce privește zona relațională, însă dacă ești singur și vei cunoaște pe cineva astăzi, să nu te crezi deloc în vorbele sale. Mai ales dacă vrei ceva serios.

 Taur

Ești dornic de oaspeți, invitați sau de ieșit în oraș. Dar să știi că te vei ocupa de toate formalitățile: transport, rezervare, plată, programări.

Gemeni

Te cuprinde o voie bună și parcă ai vrea să dai din ea și altora. Dar aceștia se vor uita ciudat la tine  și te vor acuza că ești topit după popularitate.

Rac

Ai de făcut foarte multă treabă prin casă și ție îție place acest aspect cu siguranță. Este o zi nemaipomenită pentru redecorarea unei camere.

Leu

Nimeni nu te întrece astăzi la capitolul comunicare. Reușești să obții ce vrei doar din câteva vorbe spuse așa cum îți place ție, într-un mod dramatic.

Fecioară

Sectorul financiar cunoaște o îmbunătățire neașteptată. Asta îți dă curaj să începi să te gândești la o viitoare investiție. Va trebui să nu te bazezi și pe ceilalți.

Balanță

Intrarea lui Venus și Mercur în semnul tău te va face mai grațios, mai dulce și mai sociabil. Profită de asta și bucură-te de viață din plin.

Scorpion

Vă puteți întâlni sau aduce aminte de persoane din trecutul vostru amoros, de care nu v-ați desprins cum trebuie. Nu exagerați cu suspiciunile.

Săgetător

Toată ziua vorbiți la telefon cu prietenii, rudele sau apropiații. Aveți nevoie să știți ce se mai întâmplă în viața lor și să vă și întâlniți cu ei.

Capricorn

Partenerul va deveni un soi de autoritate și va dori să se impună din toate punctele de vedere. Veți fi obligat să nu fugiți de treburile casei.

Vărsător

Îți recapeți încrederea, dar asta nu înseamnă că gata, vei reuși tot ce îți propui. Cum ar fi să organizezi singur o călătorie astăzi pentru ceilalți.

Pești

Rudele vă solicită un împrumut. Din fericire, îi puteți ajuta, chiar dacă nu cu toată suma. Este posibil să ți se ceară ajutorul de către colegii de serviciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel