Horoscop, duminică, 14 octombrie, 2018

StiriDiaspora Team / 13 oct 2018, 21:24 Salveaza PDF Comentarii

Horoscop. Taurii nu se pot înţelege cu reprezentanţii generaţiilor aflate la distanţă mai mare faţă de aceștia. Gemenii, dacă nu se pot  retrage într-o lume strâmtă şi nu vor să vezi ce se află  dincolo de ea, e clar că cele mai bune oportunităţi vor trece pe lângă ei fără să le vadă.

Horoscop, 14 octombrie 2018, BERBEC

Nu eşti în apele tale, dar ai norocul de a chema alături de tine oameni care îţi inspiră încredere şi te ajută să ţii sub control emoţiile negative.

Alege compania oamenilor maturi, a celor cu multă experienţă de viaţă şi ascultă sfaturile lor, pentru că ei îţi transmit soluţii concrete la problemele cu care te confrunţi. Dacă eşti în impas, fă o vizită unui frate mai mare sau cere sfatul superiorilor tăi, pentru că nu e o ruşine să nu ştii ce să faci în unele momente.

Ei au trecut deja prin situaţii similare şi ar şti ce să-ţi spună ca să treci şi tu de acest hop. Nu încerca să le faci pe toate de unul singur, pentru că azi primeşti soluţia de la alţii.

Horoscop, 14 octombrie 2018, TAUR

Nu te poţi înţelege cu reprezentanţii generaţiilor aflate la distanţă mai mare faţă de tine. Te comporţi ca un om cu experienţă, serios, sobru, cu scaun la cap, şi nu apreciezi atitudinea superficială şi jucăuşă a celor tineri.

Nu fi atât de rigid, pentru că o alură de acest gen poate genera ironii, chiar şi o atitudine nepoliticoasă la adresa ta. Adu-ţi aminte că au fost şi tu ca ei, ai fost şi tu tânăr şi nici tu nu ai privit lucrurile de la nivelul vârstei tale actuale. Coboară un pic ştacheta şi lasă atitudinea aceasta băţoasă pentru alţii, nu pentru cei care iau totul ca pe o joacă! Mai destinde-te şi tu un pic.

Horoscop, 14 octombrie 2018, GEMENI

Dacă tu te retragi într-o lume strâmtă şi nu vrei să vezi ce e dincolo de ea, e clar că cele mai bune oportunităţi vor trece pe lângă tine fără să le vezi.

Nu ţi se potriveşte deloc izolarea, tăcerea, timiditatea şi frica, tu eşti o fire mult mai tonică şi mai optimistă, dar azi ai tendinţa să te retragi într-o zonă în care ai impresia că eşti mai în siguranţă.

Dincolo de limitele auto-impuse, viaţa e frumoasă, veştile bune vin, coincidenţele fericite se întâmplă, dar tu, închis în carapacea ta, poţi rămâne surd şi orb la aceste miracole. Ieşi, dărâmă zidul şi bucură-te de minunatele semne!

Horoscop, 14 octombrie 2018, RAC

Starea de linişte care se instalează îţi convine de minune, pentru că te poţi relaxa sau te poţi ocupa pe îndelete de unele aspecte care necesită ceva mai mult timp de gândire.

Dacă nu apare nimic urgent care să te împingă de la spate, te desfăşori altfel, într-un ritm mai lent care îţi permite să ajungi la roade sigure. E plăcut să lucrezi fără nici un stres pe cap, pentru că priveşti totul cu detaşare, ca şi cum ai avea tot timpul de pe lume.

Horoscop, 14 octombrie 2018, LEU

Eşti în faţa unei decizii căreia îi acorzi o atenţie cu totul specială, pentru că simţi că ea deschide o cale complet nouă în faţa ta.

Alege noul sens cu inima deschisă, cu încredere absolută, convins că e spre binele tău. Se presupune că ai acumulat până acum toate informaţiile necesare pentru a înţelege exact situaţia în care te afli şi cea spre care te îndrepţi, astfel încât să păşeşti pe drumul cel mai bun.

Primeşti destule confirmări din jurul tău că aceasta e calea care ţi se potriveşte şi acest sentiment pune stăpânire din ce în ce mai bine pe tine, spre satisfacţia ta deplină. Ai ales, felicitări, mergi pe calea aleasă!

Horoscop, 14 octombrie 2018, FECIOARĂ

Dragostea nu se poate desfăşura, mereu, doar într-un câmp de floricele, ci mai apar şi conflicte între îndrăgostiţi. Pregăteşte-te azi pentru o confruntare aprinsă cu partenerul, dar dacă îl vezi mai nervos şi nu vrea deloc să coboare tonul, fii tu cel care trece cu vederea atmosfera aceasta încordată.

Nu are rost să vă puneţi amândoi orgoliile la treabă, pentru că o mică neînţelegere de la cine ştie ce fleac poate denatura foarte uşor spre un scandal de proporţii. Lasă-l pe celălalt să-şi elibereze nervii, dar nu turna şi tu gaz pe foc fără motiv: e obosit, e stresat, înţelege-l!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy