Horoscop, duminică, 14 aprilie, 2019

Crișan Andreescu |
Data publicării:
Gemenii se pot cofrunta cu indiferenţa din partea unor persoane apropiate
Gemenii se pot cofrunta cu indiferenţa din partea unor persoane apropiate

Horoscop. Berbecii sunt sfătuiţi de astrologi să profite de timpul liber şi să se odihnească în această zi, iar Gemenii se pot cofrunta cu indiferenţa din partea unor persoane apropiate.

Berbec

Berbecii sunt sfătuiţi de astrologi să profite de timpul liber şi să se odihnească în această zi. Lăsaţi treburile casnice, proiectele personale sau afacerile de la serviciu şi bucuraţi-vă de prezenţa celor din familie mai mult. Ieşiţi afară, vizitaţi un alt oraş sau începeţi împreună un nou hobby. Vă va da o stare foarte bună şi vă veţi reîncărca energiile pentru o nouă săptămână plină de experienţe.

Taur

Taurii sunt sfătuiţi să nu asculte de sfatul străinilor. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei care îşi fac anumite planuri de viitor. Viaţa voastră vă aparţine doar vouă. Nu sunteţi obligaţi să faceţi ceea ce vă spun persoanele care nu vă cunosc cu adevărat. Bazaţi-vă pe ajutorul celor de încredere. În general ziua este bună, lipsită de incidente, conflicte sau tensiuni.

Gemeni

Gemenii se pot cofrunta cu indiferenţa din partea unor persoane apropiate. Nu vă stricaţi starea, nu vă deznădăjduiţi. Bazaţi-vă pe planurile de viitor din afaceri pe care le aveţi şi aranjaţi-vă priorităţile. Puteţi încerac un nou stil de viaţă, fie că vorbim despre alimentaţie, prieteni, vestimentaţie, ori despre relaţia cu persoana iubită. Gândiţi-vă cu atenţie la alegerile pe care vă doriţi să le faceţi, în sens contrar s-ar putea să suferiţi.

Rac

Racii îşi vor petrece duminica înconjuraţi de oameni plăcuţi. Este posibil să mergeţi la un eveniment în familie sau legat de afaceri, dar vă veţi simţi bine. Veţi avea ocazia să cunoaşteţi oameni interesanţi cu multe lucruri în comun. Bucuraţi-vă de petrecere, de timpul liber şi lăsaţi stresul şi neliniştile deoparte.

Leu

Aproape sigur pleci într-o excursie extrem de plăcută. E posibil să mergi într-un loc în care nu ai mai fost. Dacă alegi totuşi să stai acasă, vei descoperi o armonie pe care nu ai mai simţit-o până acum. Te vei simţi norocos astfel să petreci o zi perfectă în sânul familiei. Ar fi bine ca cei singuri să iasă la întâlnire cu cineva care insistă pentru asta de ceva vreme.

Fecioară

E interzis astăzi să faci orice fel de mişcare financiară, riscurile să pierzi bani sunt imense. Nici măcar nu împrumuta bani rudelor sau prietenilor apropiaţi, e posibil ca suma dată să nu se mai întoarcă niciodată la tine. Cei singuri au o şasă să întâlnească pe cineva extrem de atrăgător, luaţi în calcul să vizitaţi o expoziţie, un muzeu.

Citeste mai multe pe observatortv.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel