HOROSCOP, duminică, 13 mai, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Săgetătorii nu se pot bucura de libertate, în timp ce vărsătorii  simt pe pielealor ce inseamna sa pui punct unei situatii in care ai investit timp si multa energie.

Horoscop 13 mai 2018 Balanță

Nu ţi s-a împlinit un vis şi, în loc să schimbi macazul din mers şi să cauţi altă ţintă, stai şi-ţi lingi rănile, dezamăgit. Nu aceasta e atitudinea potrivită în cazul unui eşec de moment, pentru că ai de învăţat ceva din asta. Edison spunea că miile de teste prin care a trecut înainte de a inventa becul nu au fost eşecuri, ci lecţii acumulate până la soluţia optimă. Aşa şi tu: nu-ţi iese din prima sau din a doua, nu-i nimic: sigur îţi va ieşi într-un final, ca atare nu suferi pentru că azi o uşă e blocată. Mai bate şi mâine încă odată aici până se va deschide!

Horoscop 13 mai 2018 Scorpion

Nu erai mulţumit de direcţia în care mergea un proiect de la care aveai mari speranţe. Aproape că erai pregătit să-l abandonezi, de vreme ce nu se mai prefigura nimic promiţător la orizont, dar iată că răbdarea ta a ajuns într-un punct în care lucrurile încep din nou să se mişte. Ai stat pe loc o vreme, totul părea blocat, dar toate sacrificiile făcute pe parcurs au acum efecte benefice. Un ritm alert, proaspăt, te scoate din impas şi îţi dă alt chef de acţiune. La nevoie o iei şi de la capăt, dar convins în reuşită.

Horoscop 13 mai 2018 Săgetător

Tu eşti, de felul tău, un rebel, un mare iubitor de libertate, dar azi nu prea te poţi bucura de acest avantaj. Cineva mai sever şi mai sobru din fire e în preajma ta şi te trage de mânecă la modul cel mai serios. Nu te poţi manifesta în voie, aşa cum îi place ţie cât timp eşti redus la tăcere de această persoană pe care o respecţi şi nu i te poţi împotrivi. Te cuminţeşti un pic, stai în banca ta şi faci precum ţi se cere, pentru că acea persoană are şi unele mijloace de atenţionare în cazul în care nu i te supui. Nu-l privi ca pe un inamic, ci ca pe un bun profesor, pentru că şi tu ai uneori nevoie de ordine, de organizare, de supunere.

Horoscop 13 mai 2018 Capricorn

Ai mai multe posibilitati la dispozitie, ca atare incearca sa te folosesti de ele inainte de a te opri asupra uneia singure. Nu ai oricand asemenea paleta larga de optiuni, ca acum, deci merita sa te folosesti de toate simultan, pentru ca se vor cerne mai apoi de la sine pana ce va ramane doar cea mai potrivita. Te ocupi de mai multe planuri concomitent si toate merg foarte bine, ceea ce te stimuleaza sa iti distribui energia pe mai multe fronturi, deoarece tu chiar dai randament azi pe mai multe planuri deodata. Numai tu stii cum reusesti sa te imparti in mod echitabil intre toate acestea fara sa dai rasol in nicio directie!

Horoscop 13 mai 2018 Vărsător

Azi simti pe pielea ta ce inseamna sa pui punct unei situatii in care ai investit timp si multa energie. E vremea unui adio definitiv si e normal sa resimti golul care ramane in urma ca pe un motiv de suferinta. Totusi, nu considera ca e un sfarsit dramatic de capitol, ci un final poate lasa loc pentru un nou inceput. Daca tocmai ai incheiat un proiect, o relatie, o etapa a vietii tale, de acum te poti concentra cu un chef catre altceva. E ca in cantecul cu podul de piatra: vei face altul pe rau in jos, altul mai trainic si mai frumos! Gandeste-te deci la ceva noi si mai grozav, lasand trecutul in urma.

Horoscop 13 mai 2018 Pești

Stai, acumulează, învaţă şi va veni şi clipa când tot ce ai acumulat în bagajul tău de cunoştinţe îşi va arăta şi efectele. Va fi un mare salt înainte, dar e bine să nu te hazardezi încă, nu până ce nu atingi nivelul maxim de înţelepciune de care e nevoie în situaţia de faţă. Tu dai dovadă de o răbdare de invidiat: stai ce stai, dar şi când vei da drumul la motor, totul va ţâşni ca din puşcă. Tu eşti adeptul aşteptării momentului potrivit, când tot ce ai acumulat îşi va arăta valoarea. A te implica deja într-o acţiune, fără să deţii toate mijloacele necesare, ar fi risipă de resurse, deci mai stai! Aşteaptă momentul potrivit!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel