Horoscop, duminică, 13 ianuarie, 2019

StiriDiaspora Team / 12 ian 2019, 17:57 Salveaza PDF Comentarii

Horoscop. Chiar dacă nu toată lumea aplaudă ideile Racilor, nu te lua după ei, ci pune-ţi în aplicare planurile fără întârziere. Leii trebuie să fie foarte tranşanți astăzi şi, din cele două variante pe care le au la dispoziţie, să spună odată pentru totdeauna ce alege.

Berbec – Horoscop 13 ianuarie,  2019

Faci echipă excelentă cu o persoană care te completează perfect. Tu eşti sursa de informaţie, cel care le pregăteşte pe toate în detaliu din punct de vedere teoretic, iar celălalt e sursa de energie. Staţi mult de vorbă, vă încurajaţi reciproc să vă manifestaţi în voie, şi orice proiect clădit în doi, în tandem, în care nimeni nu o face pe şeful, va fi de succes.

Că e o relaţie de serviciu, una de iubire sau una de afaceri, mereu găseşti în cel din faţa ta stimulentul potrivit pentru a spune clar ce gândeşti şi ce doreşti.

Taur – Horoscop 13 ianuarie, 2019

Aveai o stare ciudată de nelinişte, o emoţie negativă care ţi se cuibărise în suflet, dar azi orizonturile se luminează ca prin farmec şi dispar toate aceste stări ciudate. Nu mai eşti atât de derutat, de nesigur pe tine şi pe ceilalţi, ci îţi recapeţi dintr-o dată atitudinea optimistă şi tonică, pregătit de orice.

Aveai nevoie doar de o scânteie de energie pozitivă pentru a depăşi acest hop emoţional negativ, care semăna cu apatia, depresia, disperarea, dar dacă te agăţi de acel cârlig cât de mic ce te scoate la lumină, te vei simţi din nou foarte sigur pe situaţie.

Gemeni – Horoscop 13 ianuarie, 2019

Nu te grăbi să renunţi la ceva de care ai impresia că nu mai ai nevoie, da, poate în acest moment pare inutil, un balast pe care îl tot cari după tine de ceva vreme, dar nu ai de unde să ştii dacă nu cumva exact acel lucru va deveni esenţial peste un an, doi, zece.

Sunt unele lucruri de care nu trebuie să te debarasezi, chiar dacă nu mai ştii pe unde să le depozitezi în viaţa ta: oameni, obiecte, amintiri, hârţoage. Lasă-le, mai găseşte-le loc prin viaţa ta, pentru că cel puţin acel lucru pe care eşti gata să-l arunci azi la gunoi, îţi va mai fi folositor cândva, nici nu ştii când! Mai mută-le de colo-colo până le vei găsi utilitatea!

Rac – Horoscop 13 ianuarie,  2019

Chiar dacă nu toată lumea aplaudă ideile tale, nu te lua după ei, ci pune-ţi în aplicare planurile fără întârziere. Nu ai alături de tine cei mai buni companioni, ci atragi doar oameni pesimişti, negativişti, fricoşi care spun că nu se poate înainte de a încerca ceva, deci nu te lăsa influenţat de asemenea anturaj.

Tu poţi, tu ştii, la tine totul merge ca pe roate, deci eşecul ar apărea numai dacă pleci urechea la zvonurile sau comentariile negative ale celor care îţi ţin companie. Unora le e frică de orice şi încearcă să-ţi inoculeze şi ţie virusul fricii, or tu nu eşti ca ei, cel puţin nu azi! Ai curajul să-ţi urmezi ideile aşa cum vrei, fără să asculţi de ceilalţi!

Leu – Horoscop 13 ianuarie, 2019

Trebuie să fii foarte tranşant astăzi şi, din cele două variante pe care le ai la dispoziţie, să spui odată pentru totdeauna ce alegi. Se presupune că ai analizat problema pe toate feţele, ai descoperit şi avantajele şi dezavantajele şi dintr-o direcţie şi din alta, deci eşti în măsură să spui care e varianta optimă pentru tine.

Nu ai cum să te foloseşti de ambele direcţii simultan, ca atare, că-ţi place sau nu, trebuie să spui clar: ori e albă, ori e neagră. Cale de mijloc nu există, dar noroc că eşti curajos şi pregătit să-ţi exprimi părerea chiar dacă sună categoric.

Fecioară – Horoscop 13 ianuarie, 2019

Eşti un exemplu de seriozitate şi de cinste în faţa unor persoane tinere care nu deţin informaţii complete la fel ca tine. Poţi juca rolul de judecător într-o situaţie aparent minoră, dar în care intervenţia ta se va dovedi a fi salvatoare.

De la tine vor învăţa cei tineri, necopţi, încă la început de viaţă, ce e bine şi ce e rău, pentru că în aceasta constă lecţia pe care le-o oferi: că există reguli, norme, legi care trebuie respectate pentru a ajunge la un nivel de care să fie toată lumea mândră. Dacă nu, ai şi puterea de a sancţiona pe cei care se abat de la calea cea dreaptă.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy