Horoscop, duminică, 12 august, 2018

StiriDiaspora Team / 12 aug 2018, 07:50 Salveaza PDF Comentarii

Horoscop, 12 august 2018, BALANȚĂ

Nu trebuie să priveşti lucrurile în perspectiva unui banal hop în care eşti astăzi prins, pentru că astfel de momente sunt absolut fireşti în evoluţia oricui către marile sale planuri. Nu merg toate ca unse, nu eşti un roboţel care îşi îndeplineşte sarcina conform programului, ci e normal să mai ai şi momente de oboseală, de slăbiciune, de detaşare în care nu mai vrei să faci nimic. Dacă tot e o zi de linişte, acceptă acest benefic răgaz şi foloseşte-l pentru binele personal. Ai să vezi că e un cadou binefăcător după o perioadă atât de încărcată, pentru că, rupt un pic de miezul evenimentelor agitate, priveşti lucrurile diferit şi descoperi mai uşor ce ai de făcut, dându-ţi seama că nu merită să-ţi faci griji!

Horoscop, 12 august 2018, SCORPION

Prieteniile nu ţin o viaţă, din păcate, şi acelaşi lucru descoperi şi azi pe pielea ta, deoarece eşti în faţa unei rupturi. Poate vei suferi o zi, o lună, dar trece, pentru că un prieten face o eroare colosală faţă de tine şi e greu de crezut că i-o ierţi atât de uşor. Numai de tine depinde dacă poţi trece cu vederea gafa sa, de aceea vei pune în balanţă la modul cel mai serios dacă eroarea sa e pardonabilă sau mai faci şi de data aceasta concesii? A trage iar şi iar de o relaţie doar din lipsă de altceva mai bun nu e în beneficiul nimănui, deci gândeşte-te bine dacă mai merită sacrificii.

Horoscop, 12 august 2018, SĂGETĂTOR

Veştile care vin de departe sună excelent, încât simţi nevoia să sărbătoreşti evenimentul. Poate auzi despre viitoare căsătorii, despre momente fericite din familie sau poate chiar se anunţă musafiri bineveniţi de la oarecare distanţă. Şi călătoriile ar putea fi favorizate acum, ca atare ieşi oriunde vezi cu ochii. Adună-ţi familia sau prietenii şi plimbă-te prin împrejurimi, mai ales dacă vremea de afară te inspiră la excursii. Nu acasă, ci undeva în afara ei vei găsi azi cele mai bune motive de sărbătorit!

Horoscop, 12 august 2018, CAPRICORN

Eşti preocupat de un eveniment important pentru reputaţia sau cariera ta, de aceea nu poţi sta nici azi fără să mai studiezi un pic, fără să mai aduni ceva informaţie pentru ceea ce se apropie. Studiul este foarte important pentru tine şi merge de minune, dând dovadă de o mare capacitate de concentrare. Ar fi ideal dacă ţi-ai dedica ziua unor activităţi intelectuale de care depinde viitoarea ta reuşită, pentru că mintea îţi merge brici şi orice produs al gândirii, al memoriei, al studiului sunt demne de laudă! Citeşte, învaţă, vorbeşte!

Horoscop, 12 august 2018, VĂRSĂTOR

Distrează-te, bucură-te de o zi relaxantă ca cea de azi şi caută compania altor persoane la fel de vesele şi bine dispuse ca şi tine. Poate fi ziua perfectă pentru o escapadă în natură sau pentru o petrecere ad-hoc. Te vei coborî un pic la nivelul copiilor tăi, de parcă ai fi unul de-al lor, deoarece ai chef de joacă şi vrei să uiţi de problemele specifice vârstei tale. Merită să profiţi de atmosfera optimistă a acestei zile ca să redescoperi lucruri mărunte şi frumoase ale vieţii, de care nu ai avut timp până acum: muzică, plimbări, lectură, joc.

Horoscop, 12 august 2018, PEȘTI

Banii se adună greu, dar nici nu eşti atât de dispus să-i scoţi din portofel, ci te informezi foarte atent dacă e momentul unei investiţii acum sau nu. Cauţi preţuri în mai multe părţi, aştepţi mai multe oferte, calculezi fiecare bănuţ cu atenţie, pentru că nu vrei să dai banii la primul impuls. E o atitudine foarte bună, pentru că aşa nu rişti să faci o alegere greşită şi să regreţi mai apoi graba cu care ai dat banii. Se poate auzi şi veste de câştig, ca atare investiţia de acum poate avea şi efecte profitabile în viitor.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

nxt.201
YesMy