Horoscop Dragobete. Trei semne zodiacale care vor avea o zi minunată pe 24 februarie 2022

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Horoscop Dragobete. Trei semne zodiacale care vor avea o zi minunată pe 24 februarie 2022
Horoscop Dragobete. Trei semne zodiacale care vor avea o zi minunată pe 24 februarie 2022

Luna se va afla în Săgetător toată ziua, ceea ce te îndeamnă să înțelegi mai bine prin ce treci în viața ta și să evadezi puțin. Nu îți poți lăsa problemele în urmă, dar o oarecare distanță te poate ajuta adesea să dobândești o perspectivă unică. Există mai multe influențe astăzi care încurajează călătoriile, socializarea și purtarea unor conversații excelente. 

Dar este vorba, de asemenea, despre un adevăr care se deslușește de când s-au încheiat retrogradările, și anume că nu toată lumea din viața ta scoate la iveală aceeași versiune a ta. Fiecare persoană deține o cheie diferită pentru tine. Oamenii pe care ajungi să îi prețuiești cel mai mult și care îți sunt cei mai apropiați sunt cei care deblochează cea mai autentică parte a ceea ce ești. 

Energia de astăzi este cu adevărat mixtă, în funcție de ceea ce ai nevoie și de locul în care te afli în călătoria ta. Există posibilitatea unor momente reale în relație și dragoste, care ar putea duce la o seară memorabilă datorită lui Marte și Venus în îmbrățișarea lor extinsă și a conexiunilor lor cu Neptun. 

Dar există și o altă latură de care trebuie să fii conștient. Uranus se conectează atât cu Luna, cât și cu Mercur, adăugând câteva întorsături neașteptate și chiar un comportament impulsiv. 

Chiar dacă acest lucru nu este întotdeauna un lucru îngrozitor, trebuie să rămâi atentă, deoarece un minut de liniște ne poate împiedica să avem o viață întreagă de regrete. 

 

Pești (19 februarie - 20 martie) 

 

Astăzi s-ar putea să fie momentul în care afli ce nu a funcționat niciodată până acum în relațiile tale. Cu Marte și Venus, care luminează cerul și conexiunea cu Neptun în Pești, ziua de astăzi este plină de cele mai bune vibrații de dragoste pentru tine. Îți aduce întâlniri sau reuniuni întâmplătoare cu persoane care sunt cu adevărat o parte din sufletul tău și chiar te poate ajuta să aplanezi orice provocări pe care le-ai avut în ultima vreme în relațiile tale.

Așadar, fii atent la sincronizări astăzi. S-ar putea părea că nimic nu-ți iese bine. Cu toate acestea, universul este de partea ta astăzi și garantat totul se întâmplă pentru binele tău suprem.

Chiar dacă ești singur, vei avea la dispoziție o cantitate enormă de iubire de sine, ceea ce te va ajuta să te simți mai complet decât te-ai simțit uneori. Fie că este vorba de iubirea din partea altcuiva sau a ta, este o zi în care să realizezi că nu îți lipsește nimic, cu excepția perspectivei de a o vedea mereu. 

 

2. Horoscop D... (joanna-kosinska-p9oolknhiyu-unsplash.jpg)

 

Rac (21 iunie - 22 iulie) 

 

Concentrează-te pe partea de relații din viața ta cu mai multă speranță și bunătate. Nu vă consumați pentru orice cuvinte dure spuse. Ele sunt necesare pentru a te simți cu adevărat ascultată uneori. Tot ceea ce s-a făcut s-a făcut. Și tot ceea ce a fost spus este spus.

Acum este doar o chestiune de a pune piesele laolaltă, astfel încât să nu se întâmple niciun ciclu sau repetiție pentru viitor. Este timpul să decideți cu sinceritate să faceți lucrurile diferit de ceea ce ați făcut până acum. Astăzi, vei putea vedea lucrurile din diverse perspective, ceea ce îți va permite să planifici cea mai bună cale de urmat.

Acest lucru nu înseamnă că este ușor sau că va fi neapărat pe placul tuturor. Cu toate acestea, înseamnă totuși că vei avea mai mult control în a decide direcția în care trebuie să o iei.

 

3. Horoscop D... (michael-fenton-0zq8vojhnuc-unsplash.jpg)

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie) 

 

Cu cât îți dorești mai mult pur și simplu ca o situație să se schimbe, cu atât mai puțin va fi așa. Este onorabil să dorești să fii o persoană mai bună și să faci lucrurile diferit, dar asta înseamnă de multe ori să urmezi calea mai dificilă, nu cea mai ușoară. În cazul tău, s-a produs o schimbare masivă în viața ta.

Cum te vezi pe tine însuți, ce ai nevoie de la cineva din viața ta și, de asemenea, relația ta romantică primară. Ați lucrat pentru a decide ce este acum în aliniere cu cine sunteți.

Ești de asemenea dator să te deplasezi dincolo de zona ta de confort. Unii oameni de care ați avut grijă nu au făcut niciodată un pas înainte pentru a avea grijă de voi. Acest lucru este valabil și pentru situații sau chiar cariere în care nu a contat ceea ce ai făcut.

Din fericire pentru tine, energia se schimbă astăzi, iar tu poți aborda în sfârșit acele conversații pe care te-ai chinuit să le ai. Această parte a poveștii tale se referă la faptul că tu îți însușești responsabilitatea pentru fericirea ta, ceea ce înseamnă, de asemenea, să preiei controlul creării ei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel