Horoscop Chinezesc 2021: Ce oportunități și pericole aduce Anul Bivolului Alb de metal

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
horoscop chinezesc, anul bivolului
horoscop chinezesc, anul bivolului

În curând va începe Anul Nou Chinezesc, care în 2021 corespunde Bivolului Alb de Metal. Iată ce ar trebui și ce nu ar trebui să faci în această perioadă, în funcție de semnul tău zodiacal.

Peste 4 săptămâni, Anul Nou Chinezesc va începe, exact pe 12 februarie 2021, data când debutează Festivalul Primăverii în țara asiatică. În acea zi va începe ciclul Bivolului de Metal care va aduce beneficii în principal celor născuți sub acest semn al Horoscopului chinezesc,  adică celor care s-au născut în 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997 și 2009, dar și cei care se vor naște în 2021.

Astrologul argentinian Ludovica Squirru Dari a împărtășit predicțiile pentru această perioadă. Boiul - sau Bivolul - reprezintă ordinea, disciplina, efortul, munca și schimbările sistematice prin care va continua să treacă lumea, planeta.

Mesaj de trezire: „Trebuie să puneți în ordine ce s-a întâmplat în acest an haotic și nebun al șobolanului“

 

Ludovica Squirru, expert în horoscopul chinezesc, a făcut câteva predicții generale entru 2021. Pentru început, este foarte important să „sortăm“ lucrurile din trecut înainte de a începe o nouă etapă. „Pentru a primi anul bivolului metalic trebuie să puneți în ordine acest an haotic și nebun al șobolanului” , a spus Squirru.

Anul 2021 vine cu un mesaj diferit, care nu a fost dat de secole: „Întrucât lumea a fost șocată la nivel global de pandemie, de tot ceea ce a avut loc în viața planetei, trebuie să ne dăm seama că acesta este un mesaj foarte clar de trezire, care este faimoasa trezire a erei Vărsătorului, un mesaj care nu a mai fost dat de acum 800 de ani".

2021, un moment de stabilitate

 

După un an marcat de măsuri de izolare, carantine și restricții privind mobilitatea cetățenilor, Squirru a subliniat importanța menținerii autonomiei în 2021. Dar nu se referă la modificări drastice sau bruște, ci va fi un moment de stabilitate.

Potrivit publicației „La Nación“, specialistul a spus că până pe 12 februarie merită să profităm de această tranziție de doi ani pentru a face o „aliniere și echilibru al vieții noastre, pentru a pune în ordine marile probleme".

Citește și: Lilith, influență miraculoasă pentru zodii, în week-end. Astrolog: „Aduce la suprafață niște lucruri pe care nu le-ați făcut corect“

De asemenea, Squirru a comentat ce îi așteaptă oamenii în funcție de semnul lor din zodiacul chinezesc. „Există întotdeauna semne mai asemănătoare, mai apropiate decât altele, cu bivolul. Cum ar fi șobolanul, șarpele și cocoșul, dat altele mai puțin compatibile, precum capra calul, porcul și câinele”, a spus astrologul.

Nativii Bivol: E anul vostru!

 

Celor născuți în ani de Bivol - 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997 și 2009 - astrologul atrage atenția că vor ieși în evidență, mai presus de celelalte semne, dar începutul va fi un pic complicat. Bivolul va avea nevoie, poate, de terapii alternative pentru a accepta schimbarea și a lua cele mai bune decizii. De asemenea, îți vei lua rămas bun de la cei dragi, va trebui să înveți să te ierți pe tine însuți și să rezolvi resentimentele în dragoste.

Ludovica Squirru vă sfătuiește ca, ori de câte ori sunteți pe cale să renunțați, amintiți-vă că cea mai mare virtute a voastră este marea voastră capacitate de reușită. Rămâneți  la sentimentele de superioritate și tendințele autoritare. În luna mai va trebui să vă relaxați puțin înainte ca munca să ajungă să vă suprasolicite. Găsiți oameni care vă ridică moralul.

În iunie, specialistul sfătuiește ca bivolul să-și exploateze energia sexuală, iar în august vor veni niște vești bune. Va fi o lună de relaxare în care veți simți bucuria vieții.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel