Horoscop Chinezesc. Zodiile cu cel mai mare noroc în dragoste în luna Mai

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop Chinezesc August 2021. Zodiile care vor avea noroc în dragoste în această lună: Sunt mai atractivi ca niciodată! (sursa foto Pixabay)
Horoscop Chinezesc August 2021. Zodiile care vor avea noroc în dragoste în această lună: Sunt mai atractivi ca niciodată! (sursa foto Pixabay)

Vrei să-ți afli norocul în dragoste/relație în luna mai 2021? Depinde de norocul semnului tău zodiacal. Află care sunt semnele animale din zodiacul chinezesc cu noroc în dragoste în luna mai.

Maimuță

Ramura terestră a Maimuței din zodiacul chinezesc este Jin (aur), și se va întâlni cu Tai Sui (anul lui Chou(丑din ramura terestră) Tu(土din Cinci Elemente)conform tulpinii cerești chinezești și ramurilor pământești) la Steaua Tian Xi în mai 2021, Această stea Tianxi se mai numește și Tianxi Floare de piersic ("floare de piersic" reprezintă norocul în dragoste în chineză), ceea ce înseamnă, de obicei, că ai parte de evenimente fericite sau te întâlnești cu cineva atrăgător în astfel de ocazii. Acest semn zodiacal indică, de asemenea, că persoana întâlnită va fi mai grijulie și mai tolerantă. Deoarece Tai Sui este Steaua Yin (Steaua sigiliu/gardian) al animalului zodiacal Maimuță. De asemenea, indică faptul că este ușor să întâlnești femei care sunt foarte materne sau bărbați care sunt foarte toleranți și grijulii cu tine. Cu toate acestea, este de asemenea demn de remarcat faptul că cealaltă parte(partenerul) poate fi puțin agresivă, ambițioasă și prea serioasă. Atâta timp cât nu sunteți prea exigenţi și pretențioși față de partenerul (jumătatea semnificativă), relația și emoțiile voastre nu vor întâmpina mari probleme.

Vezi și: Mercur retrograd, prima eclipsă din 2021 și Luna Nouă în Taur: „Surprize uriașe pentru zodii! Marcați ziua de 13 mai în calendar“

Tigru

Ramura terestră a Tigrului din zodiacul chinezesc este Yin (寅de la Ramura terestră) Mu(木/lemnul din cele Cinci Elemente), și va întâlni floarea de piersic Hong Luan (simbolizează norocul în dragoste), care reprezintă atracția pentru sexul opus, gândurile romantice și afecțiunea de lungă durată. Acest semn zodiacal indică faptul că este ușor pentru Tigru să întâlnească persoane care să se implice în dragoste și să fie dispuse să rămână alături de ei o viață întreagă. Sunt afectuoși și loiali în dragoste. Semnul zodiacal semnifică, de asemenea, că cealaltă parte poate fi încăpățânată, posesivă și puţin manipulatoare. Cu toate acestea, atunci când au de-a face cu cei născuți în zodia Tigrului, partenerii vor deveni mai toleranți și mai dispuși să facă schimbări și compromisuri.

Șobolan

În luna mai, ramura terestră a Șobolanului din zodiacul chinezesc este Zi (子din Ramuri Terestre) Shui(水din Cinci Elemente), și realizează compatibilitatea lui Zi(子) Chou(丑) cu Tai Sui (Marele Duce Jupiter al norocului anului). Tai Sui este steaua păzitoare a animalului zodiacal Șobolan și este, de asemenea, steaua sexului opus pentru femeia Șobolan. Între timp, ambii realizează compatibilitatea Liu He (Șase Armonii), ceea ce înseamnă că nativii Șobolan se vor bucura de o bună popularitate în cercul social în mai 2021. În cazul fetelor, este foarte probabil să aibă oportunități bune în dezvoltarea relațiilor emoționale pentru a întâlni parteneris care țin la ele și au tendința de a avea multe subiecte în comun, dar cealaltă parte (partenerul) tinde să fie puțin posesiv și dominator.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel