Horoscop bani și carieră. Taur, te așteaptă un an de abundență și succes. Balanță, descoperi sursa infinită de profit. Previziuni complete

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Horoscop săptămâna 23-29 mai 2022: Gemenii găsesc acea idee care îi umple de bani; Săgetătorii scăpa de trecut și de persoanele toxice
Horoscop săptămâna 23-29 mai 2022: Gemenii găsesc acea idee care îi umple de bani; Săgetătorii scăpa de trecut și de persoanele toxice

Iată ce îți rezervă horoscopul 2022 pentru bani și carieră, în funcție de semnul tău zodiacal: Berbec, Taur, Gemenei, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Berbec. Horoscop bani și carieră: Improvizația îți aduce noroc și noroc

 

Lucrezi la tine însuți de ceva vreme, Berbec, deși întotdeauna este loc de îmbunătățiri. Din 2018, Uranus - planeta haosului, a inovației și a schimbărilor neașteptate - tranzitează Taurul și a doua ta casă a confortului, a banilor și a sistemelor de valori; și va rămâne acolo până în 2026. În acest proces, ai profitat din plin de zguduirile sporadice ale lui Uranus, iubitor de libertate, menite să te ajute să te eliberezi de predictibilitate și de tot ceea ce te ține stagnant din punct de vedere financiar.

Într-o notă mai luminoasă, deoarece a doua ta casă guvernează teme legate de valoarea ta personală, Uranus face în același timp lumină asupra talentelor tale unice, unele dintre ele pe care ai început deja să le valorifici. Spontan și neconvențional, Uranus guvernează, de asemenea, mintea superioară, așa că considerați că acesta este un semn din partea cosmosului de a gândi în afara cutiei și de a vă testa norocul, atât din punct de vedere financiar, cât și profesional.

Pe de altă parte, retrogradarea lui Venus din ianuarie va evidenția totul, de la fundamentul vieții tale profesionale până la definiția ta de succes. Nu-ți dormi în fața darurilor tale naturale de a face bani și asigură-te că îți plantezi semințele pentru viitor. Reprezentând direcția în care ne îndreptăm în mod colectiv, Nodul Nord va intra în Taur și în a doua ta casă a bogăției pe 18 ianuarie, punând în lumina reflectoarelor posesiunile tale, obiceiurile tale de a cheltui și abilitățile unice care vor continua să evolueze pe parcursul sezonului eclipselor din acest an.

Fiți atenți la o eclipsă de Soare pe 30 aprilie și la o eclipsă de Lună pe 8 noiembrie, deoarece ambele vor avea loc în Taur și în a doua voastră casă a banilor. Pe 10 mai, norocosul Jupiter va reveni în semnul tău, înainte de a retrograda înapoi în Pești pe 28 octombrie și de a reveni din nou în semnul tău pe 20 decembrie. Cerul este limita în această perioadă, iar acest tranzit îți va aduce cu siguranță creștere și expansiune atât în ceea ce privește banii, cât și cariera ta.

 

Horoscop Taur. Horoscop bani și carieră: vă așteaptă un an de abundență și succese

 

Taur, 2022 este un an important pentru tine, din mai multe motive decât crezi. În plus față de Nodul Nord care intră în semnul tău pe 18 ianuarie și te apropie de misiunea divină a sufletului tău, conducătorul tău planetar, Venus, va fi deja retrograd în Capricorn, prin a noua ta casă aventuroasă, până pe 29 ianuarie. Dacă a existat vreodată un moment în care cosmosul te cheamă să-ți redefinești obiectivele profesionale pe termen lung, acesta este acum.

Aceasta ar putea fi decizia de a te întoarce la școală pentru o diplomă sau o certificare suplimentară, sau de a-ți asuma riscul financiar de a începe propria afacere. Mai important, cu Venus stând alături de Pluton, devii mai conștient de ce filozofii și sisteme de credință ale tale trebuie să se transforme pentru ca tu să atingi aceste obiective pe termen lung.

Nu există nimic pe care Venus, condusă senzorial, să-l iubească mai mult decât securitatea și bogăția, iar tu nu te vei opri de la nimic pentru a reuși în aceste domenii ale vieții.

Stai liniștit, 2022 arată bine dincolo de începutul anului. Jupiter - stăpânul ceresc al celei de-a opta case a ta, a resurselor comune și a colaborărilor financiare - va tranzita în cea mai mare parte a anului prin Pești și prin a 11-a ta casă socială. În această perioadă, generosul Jupiter îți va prezenta o serie de oportunități și conexiuni fortuite care se vor simți aproape prea bune pentru a fi adevărate, având în vedere efectul pe care l-ar putea avea asupra vieții tale profesionale și a stabilității tale financiare.

O lună nouă și o eclipsă de soare în semnul tău pe 30 aprilie vor determina, de asemenea, schimbări semnificative pentru sentimentul tău de siguranță pentru următoarele șase luni. Pe 28 mai, Venus revine în semnul tău, unde se dezvoltă în mod natural, aducând armonie atât în viața ta personală, cât și în cea profesională. Mai târziu, roadele muncii tale vor începe probabil să se împlinească chiar în preajma lunii pline și a eclipsei de lună plină și a eclipsei de lună în semnul tău din 8 noiembrie.

 

Gemeni. Horoscop bani și carieră: Așteptați-vă la descoperiri profesionale și notorietate

 

Dacă te întrebi ce ți-a rezervat anul 2022 pentru bani și carieră, pune-ți centura, Gemeni. În primul rând, anul începe cu norocosul și abundentul Jupiter care tranzitează misticul Pești și ambițioasa ta casă a 10-a, și va rămâne acolo pentru cea mai mare parte a anului 2022. Jupiter amplifică tot ceea ce atinge, iar într-un semn de vis ca Peștii, chiar nu are nicio reținere.

Spuneți-o astfel: Apele mutabile ale Peștilor sunt echivalente cu cele ale oceanului; forța sa este viguroasă și de neoprit. Această idee se aplică vieții tale profesionale în timpul acestui tranzit. Cei dintre voi care lucrați în mass-media sau într-o industrie creativă veți fi încântați, deoarece va exista o multitudine de oportunități pentru a vă extinde, a crește și a lucra în cadrul carierei voastre.

Există un singur obstacol de viteză: până pe 29 ianuarie, Venus - planeta bogăției, a stabilității și a sistemelor de valori - va fi retrogradă alături de Pluton în Capricorn și a opta ta casă a finanțelor comune și a resurselor partajate. Ciclurile retrograde sunt o perioadă de încetinire, încurajându-ne să reflectăm, să revizuim și să reevaluăm situația în cauză.

Cu toate acestea, în Capricorn, aceste teme venusiene (adică banii, investițiile și valorile) se învârt mai mult ca sigur în jurul chestiunilor legate de carieră și a afacerilor. Știind acest lucru, este important să folosești cu înțelepciune acest ciclu retrograd atunci când vine vorba de timpul și banii tăi, fie că este vorba de o colaborare financiară sau poate chiar de un împrumut pentru o mică afacere.

Mai important, semnarea de contracte sau acorduri în general nu este sugerată în timpul retrogradării lui Venus, așa că cel mai bine este să aștepți până când staționează direct pe 29 ianuarie pentru a începe să faci orice mișcare majoră în ceea ce privește banii. Dacă doriți să fiți 100% în siguranță, așteptați cel puțin până în a doua săptămână din martie, după ce Venus iese din faza de umbră post-retrogradă. Contul tău bancar îți va mulțumi mai târziu.

 

Rac. Horoscop bani și carieră: Acesta este doar începutul pentru tine

 

Sunt multe lucruri pe care le aștepți cu nerăbdare în 2022, Rac, dar ești chemat să muncești din greu și în câteva moduri. Să vorbim mai întâi despre provocări. Până pe 29 ianuarie, Venus - planeta confortului, a banilor, a talentelor unice și a sistemelor de valori - va fi deja retrogradă alături de Pluton în Capricorn și în a șaptea ta casă, care are de-a face cu întâlnirea cu cineva la jumătatea drumului.

În ciuda oportunităților de carieră care ți s-ar putea prezenta la începutul anului 2022, Venus - stabilitatea ta - nu va funcționa la potențialul său maxim, iar influența lui Pluton, umbros și avid de putere, nu te ajută neapărat.

În orice caz, acest ciclu retrograd al lui Venus te încurajează să te uiți mai atent la acordurile tale, la contractele și la echilibrul (sau lipsa acestuia) care decurge din uniunile tale profesionale. Țineți cont de faptul că stăpânul Saturn - planeta disciplinei, a structurii și a restricțiilor - va tranzita Vărsătorul și a opta voastră casă a fuziunilor și a schimburilor financiare până pe 7 martie 2023.

De când Saturn a intrat în a opta ta casă a banilor altora, în martie 2020, te-ai uitat mai atent la finanțele tale și poate că ai plătit niște datorii în acest proces. Aceasta va continua să fie o temă proeminentă pentru tine pe tot parcursul anului 2022. Din fericire, Saturn ne răsplătește pentru dedicarea și angajamentul nostru, așa că continuați să faceți o treabă bună.

În cele din urmă, câteva vești bune: Jupiter, abundent și expansiv, va tranzita prin Pești și prin a noua ta casă a aventurii, a călătoriilor și a viziunilor antreprenoriale în cea mai mare parte a anului 2022. În această perioadă, Jupiter te va binecuvânta cu un sentiment reînnoit de speranță pentru viitor, îndemnându-te în același timp să faci un salt de credință mult așteptat, cum ar fi să te muți pentru o nouă oportunitate de muncă sau să începi un canal YouTube pentru a-ți monetiza conținutul digital.

Posibilitățile sunt vaste și devine și mai bine. Pe 10 mai, Jupiter va intra în Berbecul războinic și în a 10-a ta casă a carierei, aducând și mai multă creștere în viața ta profesională. Aceasta este o oportunitate interesantă pentru tine de a-ți descoperi misiunea ta divină pe planetă, astfel încât să-ți poți executa cu adevărat planurile de carieră în continuare.

 

Leu. Horoscop bani și carieră: A avea credință și încredere merge mult mai departe

 

Leu, banii și cariera vor fi chiar în vârful minții tale pe tot parcursul anului 2022 și există o mulțime de energie pe care o poți valorifica și care ar putea lucra cu adevărat în favoarea ta. Cu toate acestea, haideți să defalcăm câteva tranzite provocatoare. Până la sfârșitul lunii ianuarie, Venus - care guvernează confortul, banii, plăcerea și stabilitatea - va fi retrogradă alături de transformatorul Pluton în Capricorn, activând a șasea ta casă responsabilă, cea a ocupării forței de muncă și a rutinelor zilnice.

În această perioadă, vei dori să te uiți mai atent la tot, de la nivelul de productivitate până la prioritățile tale generale la locul de muncă. De asemenea, ai putea pune la îndoială valoarea ta personală sau te-ai putea simți în general nemotivat în această perioadă. Încearcă să nu fii atât de dur cu tine însuți și ai încredere că provocările, cum ar fi lipsa de inspirație sau o perioadă dificilă cu programul tău, sunt toate lecții pentru binele tău suprem.

Ca un semn al căii generale pe care ne îndreptăm, Nodul Nord va intra în Taur, care caută stabilitate, și în ambițioasa ta casă a 10-a a carierei și moștenirii, pe 18 ianuarie. Acest lucru nu numai că va oferi energie fertilă vieții tale profesionale, dar o va transforma și într-un punct general de concentrare pentru restul anului 2022. Rețineți că va avea loc o eclipsă solară de lună nouă în Taur pe 30 aprilie și o eclipsă lunară de lună plină în același semn pe 8 noiembrie.

Având în vedere că ambele eclipse îți aprind sectorul carierei, așteaptă-te la schimbări semnificative în ceea ce privește viața ta profesională. Norocosul Jupiter va intra, de asemenea, în îndrăznețul Berbec pe 10 mai, activându-ți casa a noua expansivă a educației, a căutărilor lumești și a proiectelor antreprenoriale, înainte de a retrograda înapoi în Pești pe 28 octombrie. Nu vă fie teamă să vă asumați niște riscuri (responsabile), mai ales dacă acestea au legătură cu asigurarea carierei visurilor dvs.

 

Fecioară. Horoscop bani și carieră: Pasiunile tale te vor duce într-o călătorie

 

Dacă anul 2021 ți-a prezentat o serie de oportunități de carieră, 2022 îți va valida intuiția de a merge mai departe, Fecioară. La începutul anului, Venus va fi deja retrogradă alături de Pluton în Capricorn, prin a cincea ta casă a faimei și a creativității, care caută atenția. Ciclurile retrograde sunt pentru a reflecta în liniște asupra situației în cauză, dar în pasionala ta casă a cincea, retrogradarea lui Venus va pune în lumină totul, de la dorința ta de a fi recunoscută până la rădăcina a ceea ce te inspiră să acționezi.

De exemplu, ai primit recunoașterea pe care o meriți la locul de muncă? A fi recunoscută pentru munca ta asiduă, mai ales de către o figură de autoritate, poate fi incredibil de motivant; poate că, până la urmă, acesta este un lucru pe care îți dai seama că îl prețuiești în viața ta profesională. Casa a cincea guvernează, de asemenea, chakra inimii și tot ceea ce îți aduce bucurie. Acestea fiind spuse, cu Venus - planeta banilor, a siguranței și a valorii de sine - stând împreună cu Pluton, iubitor de tabuuri, așteaptă-te la schimbări semnificative de la acest retrograd în ceea ce privește banii pe care i-ai investit în plăcerile tale vinovate, deoarece s-ar putea ca acest lucru să nu mai rezoneze cu noul început spre care te îndrepți.

Haoticul creator de schimbări Uranus călătorește în continuare prin Taur prin expansiva ta casă a noua până în 2026. Te gândești de ceva vreme dacă să începi un blog sau o potențială activitate secundară doar pentru a vedea ce se întâmplă?

În ultimii patru ani, ai fost întâmpinat cu izbucniri spontane de inspirație și cu o intuiție ca un fulger despre scenariul ideal al carierei tale. Iar în a noua ta casă a riscurilor, rebelul Uranus îți zguduie simțul direcției în ceea ce privește viața personală și profesională. Conștient sau inconștient, cauți modalități de a explora alte orizonturi și de a ieși din zona ta de confort. În Taur, Uranus te inspiră, de asemenea, să te eliberezi de modurile "convenționale" de gândire în ceea ce privește obiectivele tale profesionale și stabilitatea financiară.

Păstrați în minte eclipsa de soare din 30 aprilie și eclipsa de lună din 8 noiembrie, deoarece ambele vor avea loc în Taur, prin intermediul casei dvs. nr. 9. Se vor deschide noi uși, dar mai mult ca sigur vor necesita să faci un salt de credință.

 

Balanță. Horoscop bani și carieră: Vă descoperiți sursa infinită de abundență

 

Balanță, toată munca ta asiduă nu a trecut neobservată în ultimul an și culegi roadele în 2022, dar nu te lăsa încă. Intrăm în 2022 cu guvernatorul tău planetar, Venus, retrograd în ambițiosul Capricorn până pe 29 ianuarie, activând casa a patra a casei tale, cea a căminului și a fundației emoționale, în căutare de securitate. Imaginea ta externă, cum ar fi reputația și viața profesională, este de obicei o reflectare a realității tale interne și a stabilității tale emoționale.

Prin urmare, retrogradarea lui Venus îți oferă o oportunitate de a reflecta și de a-ți revizui ideea de securitate și ceea ce te va face să te simți în cele din urmă în siguranță din punct de vedere personal și financiar.

Saturn - planeta structurii și a stăpânirii de sine - va călători, de asemenea, prin a cincea ta casă creativă, a autenticității și a exprimării de sine, până pe 7 martie 2023. Dacă lucrezi într-o industrie creativă sau ești în curs de a face acest lucru, călătoria lui Saturn prin terenurile fertile ale acestei case îți aduce disciplina de a face munca necesară. S-ar putea să te gândești de ceva timp la o potențială afacere creativă, dar cu ajutorul pragmaticului Saturn, vei putea da formă și chiar capitaliza gândurile tale.

Într-o notă mai magică, Jupiter, încărcat de binecuvântări, își va petrece cea mai mare parte a anului 2022 în tranzit prin Pești și prin cea de-a șasea casă a ta responsabilă, cea a diligenței, a ritualurilor zilnice și a rutinelor de lucru. Învolburată de pozitivitate, trecerea lui Jupiter prin Pești este un moment excelent pentru a te ridica la un nivel superior în domeniul tău de angajare, fie că acest lucru seamănă cu începerea unui nou loc de muncă sau pur și simplu cu îmbunătățirea condițiilor tale de muncă de zi cu zi.

Împingându-vă să renunțați la ceea ce nu este necesar, Nodul Sud va intra în Scorpion și în cea de-a doua casă a voastră, cea a confortului, a banilor și a posesiunilor, axată pe finanțe, pe 18 ianuarie, declanșând o serie de eclipse - 16 mai și 25 octombrie, mai exact - pe parcursul anului 2022. Eclipsele introduc, de obicei, schimbări esențiale, iar în a doua ta casă a bogăției și a valorii de sine, aceste schimbări vor gravita, cel mai probabil, în jurul sursei tale de venit.

 

Scorpion. Horoscop bani și carieră: Totul se desfășoară în sincronizare divină

 

Contemplând următoarea ta mare mișcare, Scorpion? 2022 începe cu Venus retrograd în Capricorn și în a treia ta casă a comunicării și a proceselor de gândire, axată pe confort și bani. Aici, planeta bogăției stă alături de guvernatorul tău modern, Pluton, evidențiind întâlnirile tale de zi cu zi, modul în care comunici și ceea ce merită de fapt timpul tău. Există ceva în mediul tău imediat sau la locul de muncă care nu mai rezonează cu tine în esența ta?

Un tipar de gândire negativ care îți răpește timp de la îndatoririle tale profesionale și de la abundența financiară? Per total, călătoria retrogradă a lui Venus te ajută să-ți recunoști valoarea de sine și să identifici ceea ce contează cu adevărat pe termen lung. La urma urmei, atunci când tranzitează prin Capricornul pragmatic, guvernat de Saturn, Venus se mândrește cu investițiile sale financiare și cu valoarea sa profesională, așa cum ar trebui să faci și tu.

Slavă Domnului că Jupiter - care semnalează abundența și norocul - va tranzita prin Pești în cea mai mare parte a anului 2022, aducându-vă mai aproape de sinele dvs. cel mai autentic, creativ și expresiv. Dacă lucrezi în industriile creative, cinematografice sau media, acest tranzit îți va oferi cu siguranță un val de inspirație. Același lucru este valabil și pentru cei care lucrează în alte domenii profesionale, deoarece Jupiter vă va revigora cu bucurie și încredere.

În mod ironic, Nodul Sud va intra în semnul tău pe 18 ianuarie, declanșând seria de eclipse Taur-Scorpion din acest an. Având loc în semnul tău pe 16 mai și 25 octombrie, eclipsele din Scorpion te vor provoca să epurezi ceea ce nu-ți mai servește, aducându-ți o perspectivă valoroasă asupra parcursului tău profesional. Nu vă fie teamă să vă deschideți inima în fața acestei experiențe - unii dintre voi ar putea chiar să deblocheze un talent unic în acest proces.

Pe 10 mai, Jupiter va intra în Berbecul asertiv și în cea de-a șasea casă a ta responsabilă, cea a angajărilor și a ritualurilor zilnice, înainte de a retrograda înapoi în Pești pe 28 octombrie și de a reveni în Berbec pe 20 decembrie. Așteptați-vă ca deciziile privind cariera care vă permit să prosperați să devină un pic mai clare.

 

Săgetător. Horoscop bani și carieră: Faceți ajustări pozitive

 

Subiectul banilor nu este niciodată unul ușor de discutat, dar te apuci de treabă în 2022, Săgetătorule. Pentru început, Venus - planeta finanțelor și a stabilității - va retrograda în Capricorn și în a doua ta casă a securității și bogăției la începutul anului. În timpul acestui ciclu retrograd, Venus te încurajează să reevaluezi totul, de la obiceiurile tale de a cheltui până la abilitățile tale de a face bani. Cum puteți să vă valorificați abilitățile și talentele? Unde v-ați subevaluat?

De asemenea, se întâmplă ca Venus să îți guverneze a 11-a casă a asociațiilor, colegilor și aspirațiilor viitoare, ceea ce înseamnă că ai putea, de asemenea, să reînveți conexiuni profesionale din trecutul tău - unele dintre ele ar putea să-ți ofere o perspectivă asupra următoarei tale mari mișcări profesionale.

Între timp, guvernatorul tău planetar mereu norocos, Jupiter, va tranzita, de asemenea, prin Pești și prin a patra ta casă a casei, a problemelor de familie și a spațiilor de locuit până pe 10 mai. Economisești niște bani pentru a-ți renova casa sau pentru a-ți schimba spațiul? Jupiter amplifică tot ceea ce atinge, iar ceva din interiorul tău va avea mai mult ca sigur nevoie și va beneficia de mai mult spațiu în această perioadă. Oricum ar fi, acest tranzit servește ca un catalizator excelent pentru a munci mai mult și pentru a-ți hrăni contul de economii.

Pe 18 ianuarie, Nodul Nord va intra în Taur și în cea de-a șasea casă a ta responsabilă, cea a ritualurilor zilnice, a diligențelor necesare și a domeniului de activitate, împingându-te mai aproape de chemarea ta profesională. De asemenea, te vei simți mai practic și mai analitic în această perioadă, mai ales când vine vorba de responsabilitățile tale majore. Fiți atenți la eclipsa solară de lună nouă din 30 aprilie și la eclipsa lunară de lună plină din 8 noiembrie, care ar putea începe să introducă schimbări semnificative legate de muncă pe tot parcursul anului 2022.

 

Capricorn. Horoscop bani și carieră: Pregătiți-vă pentru o renovare personală și profesională

 

Pentru început, ești adesea recunoscut pentru profesionalismul și pragmatismul tău, dar ești pregătit să treci la nivelul următor în 2022, Capricorn, deoarece te simți pregătit să îți maximizezi potențialul personal și profesional. În primul rând, vei suna în noul an cu Venus retrograd conjunctiv cu Pluton în semnul tău.

Ține minte, ciclurile retrograde sunt perioade notorii de lentoare, oferindu-ți timp să reflectezi asupra situației în cauză. Cu acest retrograd în prima ta casă a sinelui și a identității fizice, aceasta este o oportunitate de a-ți critica și de a-ți șlefui afacerea sau brandul personal.

Ai lucrat la potențialul tău maxim? Dacă nu, cum vă puteți hrăni pentru a vă asigura că o faceți? Pe de altă parte, unii dintre voi ar putea chiar să vă dați seama unde v-ați vândut mai puțin și cum ar putea acest lucru să vă afecteze veniturile financiare. Toate acestea sună haotic, da, dar nu vă stresați cu privire la rezultat; luați lucrurile zi de zi.

Din fericire, Jupiter - planeta abundenței, a binecuvântărilor și a expansiunii - va tranzita prin Pești și prin a treia voastră casă a comunicării și a mediului imediat pentru cea mai mare parte a anului 2022. Această intrare nu numai că îți va extinde percepția și te va ajuta să gândești în afara cutiei atunci când vine vorba de viața ta profesională, dar te va binecuvânta și cu un sentiment reînnoit de speranță, optimism și inspirație. Rețeaua și resursele tale locale vor beneficia, de asemenea, de acest tranzit, deoarece ți se prezintă oferte interesante și idei creative pentru un capitol nou-nouț.

Pe 12 februarie, Marte se va întâlni cu Venus în Vărsător și cu a doua ta casă a banilor și a talentelor unice, în căutare de stabilitate. Această sinergie electrică aduce o serie de idei inspirate și oportunități de monetizare care ar putea să vă avantajeze destul de bine. Vă simțiți confortabil să lucrați într-un spațiu virtual? Poate că te vei decide să înființezi un magazin online cu metode de plată virtuale, astfel încât să poți obține venituri pasive în timp ce dormi. Comunitatea și colegii tăi sunt, de asemenea, surse de inspirație pentru tine în această perioadă, așa că nu neglija valoarea conexiunilor tale.

 

Vărsător. Horoscop bani și carieră: Urmează o transformare pozitivă

 

Ai parte de noroc în sectorul banilor în acest an, Vărsătorule. În cea mai mare parte a anului 2022, Jupiter, cunoscut pentru faptul că aduce noroc și binecuvântări, va tranzita prin Pești și prin a doua ta casă sau confort, investiții financiare și stabilitate. În această perioadă, mai mult ca sigur că te vei simți inundat de inspirație când vine vorba de capacitatea ta de a face bani și de resursele tale financiare în general.

Cunoscut și ca Marele Benefic, Jupiter amplifică tot ceea ce intră în contact cu el, așa că, dacă a doua ta casă guvernează banii pe care îi ai în bancă ... ei bine, poți face calculele. De asemenea, vei dobândi o mai mare conștientizare a sistemelor tale de valori, a obiceiurilor tale de cheltuieli și a ceea ce contează cu adevărat pentru tine, ceea ce te va ajuta să îți gestionezi mai bine banii și ambițiile tale profesionale în continuare.

În plan profesional, este important să iei în considerare Nodul Sud nerăbdător să se elibereze, intrând în Scorpionul transformator și în ambițioasa ta casă a 10-a a carierei pe 18 ianuarie. Dând startul seriei de eclipse Taur-Scorpion din acest an - care îți va aprinde sectorul carierei pe 16 mai și 25 octombrie - aceste eclipse vor aduce probabil schimbări esențiale în viața ta profesională, în special când vine vorba de reputația ta în lume.

Aceasta ar putea arăta ca o schimbare drastică în carieră sau părăsirea în întregime a unei situații de muncă în căutarea a ceva mai bun. Ca o notă finală, 30 aprilie va fi una dintre cele mai satisfăcătoare și magice zile ale anului, deoarece Venus - planeta frumuseții, a banilor, a plăcerii și a stabilității - își unește forțele cu norocosul Jupiter în Pești și cu a doua ta casă a securității financiare. Așteptați-vă la descoperiri pozitive și binecuvântări care ar putea părea aproape prea bune pentru a fi adevărate.

 

Pești. Horoscop bani și carieră: O lumină strălucitoare te conduce spre un vis

 

Pești, există multe lucruri de așteptat în viața ta personală și profesională în 2022. Înainte de a culege roadele, însă, anul începe cu Venus retrograd în Capricorn și în a 11-a ta casă a comunității până pe 29 ianuarie. Să recunoaștem: ești un semn de apă mutabil care, uneori, preferă mai degrabă să se retragă decât să se amestece cu potențialele conexiuni care te pot ghida pe calea actuală a carierei tale. Deși nu este nimic rău în a fi un ambițios, retrogradarea lui Venus prin sectorul tău social ar putea readuce la suprafață conexiunile pe care le-ai subminat sau eforturile profesionale pe care poate că le-ai neglijat cândva.

Per total, acest ciclu retrograd este aici pentru a te învăța valoarea în construirea unor conexiuni de lungă durată și în a fi un jucător de echipă. Vestea bună este că, cu ajutorul abundenței lui Jupiter - planeta ta guvernatoare tradițională - care va tranzita prin semnul tău în cea mai mare parte a anului 2022, există suficient spațiu pentru a merge mai departe și a prospera, atât din punct de vedere financiar, cât și profesional, cu câteva învățături valoroase la pachet. Faptul că Jupiter tranzitează prin semnul tău înseamnă, de asemenea, că ești favoritul celest pentru moment, așa că nu lăsa să treacă pe lângă tine această explozie de noroc din partea cosmosului.

Pe 18 ianuarie, Nodul Nord (ceea ce ne ghidează spre ceva) va intra în Taur și în a treia ta casă comunicativă, în timp ce Nodul Sud (ceea ce ne îndepărtează de ceva) ocupă Scorpionul și a noua ta casă a educației și expansiunii. Acest lucru este important de reținut, deoarece va avea loc o nouă serie de eclipse Taur-Scorpion - 30 aprilie și 8 noiembrie în Taur și 16 mai și 25 octombrie în Scorpion - care vor aduce o conștientizare intensă a mediului înconjurător imediat și a filozofiilor personale.

Te poți aștepta ca aceste evenimente să te împingă spre investițiile financiare sau spre următoarea mișcare în carieră care îți va aduce beneficii pe termen lung. În cele din urmă, pe 10 mai, Jupiter va intra în Berbec și în a doua ta casă a banilor și a valorilor, înainte de a retrograda înapoi în semnul tău pe 28 octombrie și apoi de a reveni în sectorul tău financiar pe 20 decembrie. Cu alte cuvinte, te așteaptă prosperitate în ceea ce privește finanțele tale și creșterea încrederii în tine însuți. Aveți răbdare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel