Horoscop 29 iulie 2021, Marte intră în Fecioară. La ce schimbări să te aștepți

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop 29 iulie 2021, Marte intră în Fecioară. La ce schimbări să te aștepți
Horoscop 29 iulie 2021, Marte intră în Fecioară. La ce schimbări să te aștepți

Marte intră în Fecioară joi, 29 iulie 2021. Descoperă horoscopul tău. Predicție completă despre sănătate, bani și dragoste pentru toate semnele zodiacului.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

În această joi vei merge cu un ritm schimbat. Lucrurile par să nu fie la fel ca ieri și nu înțelegi de ce. Asta nu înseamnă că vei înceta să-ți iubești partenerul, desigur. Cel singur va fi foarte surprins: va fi atras de cineva care se află într-o poziție superioară.

La locul de muncă te vei descurca bine, știi cum să obții un succes pe care alții îl vor. Ești metodic și ordonat, două valori foarte interesante.

Treci prin viață mai calm, de dragul sănătății tale. Meditarea vă va ajuta să vă găsiți echilibrul personal.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Poți lua o paranteză în viața ta amoroasă, dacă cu asta găsești ceea ce îți cere inima cu adevărat. Bărbatul căsătorit va cere mai multă atenție partenerului său, se va simți în fundal. Ca persoană singură, veți avea talentul de a nu vă bloca.

La locul de muncă salvezi iluzii vechi. Căutați un port nou, o poziție cu care să vă simțiți mai dezvoltat ca persoană. Controlează cheltuirea numerarului.

În sănătate vei fi foarte senin. Dormi ceea ce are nevoie corpul, deoarece somnul te poate lovi cu tocurile altfel.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Dacă ești nativ din Gemeni care nu se întoarce în criza relației sale, astăzi vei auzi cuvântul divorț din gura partenerului. Căile tale sunt separate iremediabil și nu vei ști cum să reacționezi.

Un coleg de serviciu vă va întreba despre vechile dvs. proiecte finalizate. Ei vor realiza că ți-ai împodobit prea mult realizările și o vei expune întregii companii. 

Anxietatea acumulată în corpul tău se va transforma într-o stare de nervi puțin controlabili.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Lasă-ți jumătatea mai bună să se exprime atât cât are nevoie. Știe să aducă idei grozave relației tale. Are o creativitate enormă, pe care ți-ai dori-o deja pentru tine. Cel singur va ști cum să folosească aplicațiile sociale pentru a căuta date.

Viziunea dvs. de afaceri este diferită de cea a altora și poate fi șocantă la un moment dat. Activitățile altruiste pentru a-i ajuta pe cei mai nevoiași vă vor permite să vă simțiți bine.

În sănătate totul va merge conform planului. Te vei remarca în competițiile sportive și vei fi un exemplu de vitalitate.

Leu (23 iulie - 23 august)

Veți putea concilia perfect viața profesională și cea de familie. Vei avea timp să te distrezi cu copiii tăi și să fii intim singur cu partenerul tău. Cel singur se va distra foarte bine pregătind o petrecere surpriză pentru un prieten.

Un grup de colegi îți va cere scuze pentru că ai încercat să te concediezi de la serviciu. Nu veți crede că scuzele lor sunt sincere, dar îi veți ierta atâta timp cât veți pune capăt mediului de lucru prost.

Creierul tău îți va cere zahăr și prietenul tău te va ispiti cu niște cupcakes. Dacă ții o dietă, va fi un chin să nu păcătuiești.

Fecioară (24 august - 22 septembrie)

Inima ta este foarte liberă în această zi. Vă va fi dificil să respectați unele norme de dragoste stabilite social: doriți ca dragostea voastră să fie guvernată numai de îndrumările dvs. personale.

Aveți capacități mari de a vă dezvolta funcțiile de lucru. Cu toate acestea, un exces de ambiție poate provoca ciocniri între colegi. Încearcă să fii mai reținut. Nu vă supărați pe critici constructive, dacă vă atrag atenția este pentru ceva.

Vei avea mare grijă de tine în materie de sănătate, deși rezultatele pe care le aștepți de la sală vor dura ceva timp pentru a ajunge. Aveți grijă când conduceți.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Atât cei singuri, cât și cei care sunt într-o relație vor avea o zi bună astăzi. Fie își vor întări legătura de dragoste, fie vor întâlni persoana viselor lor. Dragostea le zâmbește, dar și prietenii, vor întâlni oameni noi care vor face parte din viața lor.

La locul de muncă, probabil vor fi puse bazele unui viitor proiect. Orice lucru care înseamnă asocierea sau alăturarea mai multor persoane va fi benefic. Acestea ar trebui să facă parte din grupurile de lucru.

În sănătate, vor trebui să meargă la medic pentru dureri palpitante.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

În ultima joi din iulie te simți emoțional destul de plin. Nu aveți de ce să vă faceți griji, deoarece ambele părți ale cuplului sunt foarte fericite. Cu toate acestea, Horoscopul dvs. zilnic vă amintește că trebuie să vă aprindeți flacăra zi de zi pentru a preveni stingerea acesteia.

De asemenea, la locul de muncă trebuie să învățați să organizați și să separați munca. 

În cele din urmă, vă bucurați de o sănătate fantastică. În cele din urmă, nu vă așteptați niciodată ca lucrurile să se întâmple singure. Trebuie să lupți pentru ei zi de zi.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Horoscopul recomandă ca nativii din Săgetător să aibă mai multă încredere în partenerul lor. Dependența lor emoțională și controlul față de ea strică relația. Este mai bine dacă te relaxezi și dai mai multă libertate persoanei pe care o iubești. Cei singuri sunt prea grăbiți să facă o relație incipientă.

În ceea ce privește munca, totul indică faptul că vor obține ceea ce caută. Indiferent dacă au un loc de muncă sau caută unul, vor primi vești bune.

În sănătate, se va îmbunătăți la nivel fizic. De ceea ce vor trebui să aibă grijă este starea lor emoțională.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

La nivel emoțional, trebuie să fii conștient că ești foarte nevinovat și că nu vezi răul în oameni. Cel singur trebuie să fie atent cu Scorpionul.

La locul de muncă, nu trebuie să vă faceți griji excesive cu privire la bani. Acum vara venitul dvs. este mai neregulat, dar totul va fi mai bine.

În cele din urmă, în ceea ce privește sănătatea, nu sunt multe de îngrijorat. Desigur, veți auzi sfaturi la radio sau televiziune care vă pot salva de o mare sperietură.

Vărsător (20 ianuarie - 19 februarie)

Joi, cei care sunt într-o relație se vor bucura de rezultatul că au avut grijă de relație. Efortul său de a hrăni dragostea în cuplu i-a făcut acum să se bucure de o conexiune și armonie grozave. Între timp, single-urile s-ar putea îndrăgosti, dar de cineva cu care lucrurile nu vor fi ușoare.

La locul de muncă vor primi o ofertă bună. De asemenea, dacă lucrează ca profesioniști independenți, vor avea mai mult ajutor decât s-au negociat.

În sănătate, nu vor mai avea nimic de îngrijorat. Interesul dvs. se va concentra pe îmbunătățirea imaginii.

Pești (20 februarie - 20 martie)

O zi bună pentru a încerca o reconciliere cu fostul partener. Clima astrală favorizează a doua șansă în dragoste și nu vrei să le ratezi. În calitate de cuplu Pești, vei fi prea permisiv cu acțiunile soțului tău.

Unii clienți vor încerca să te scoată din cutii, dar vei ști cum să-i trimiți la sparanghel într-un mod elegant și politicos. Dacă nu sunteți mulțumit de studiile pe care le studiați, nu vă pierdeți timpul și căutați ceea ce vă pasionează cu adevărat.

Vei fi predispus la retenție de lichide. Evitați alcoolul și făina și mâncați castraveți, țelină, ananas și anghinare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel