Hooroscop, luni, 3 decembrie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Rareori Racii sunt atât de de optimiști si de entuziasmați, dar se află intr-un moment al anumitor planuri care îi motiveaza la maxim. Taurii au o zi mai libera la dispozitie pentru a se gandi pe indelete la strategia pe care sa o adopte in perioada urmatoare.

Berbec

Esti multumit de cursul anumitor evenimente, chiar daca inca nu se petrece nimic iesit din comun, dar aceasta normalitate e binevenita.

Trateaza orice hop, orice impas, orice obstacol care se mai iveste in calea ta ca pe ceva absolut firesc in evolutia ta spre succes, nu-i da mai multa importanta decat merita.

Cu calm, cu rabdare, cu intelepciune, depasesti orice hop cu usurinta, ca atare nu te crampona de nimicuri, doar pentru ca nu sunt asa cum le doreai. Viata merge mai departe cu naturalete, si la fel merita sa faci si tu: traieste totul bucuros, convins ca, de aici, ai mai invatat ceva util pentru viata!

Taur

Ai o zi mai libera la dispozitie pentru a te gandi pe indelete la strategia pe care sa o adopti in perioada urmatoare.

Discutiile pe care le ai cu prietenii sau cu familia se vor dovedi a fi folositoare, deoarece primesti opinii diferite de ale tale care pot completa imaginea pe care deja ti-ai facut-o despre directia spre care te indrepti.

Mai mult decat atat, sfaturile lor devin si un stimulent pentru tine, deoarece te impulsioneaza sa treci la etapele urmatoare cu mai mult curaj si elan, convins ca ceea ce doresti sa construiesti este realizabil.

Gemeni

Ai curaj sa te rupi de o stare emotionala care nu-ti face bine. E un gest de vointa din partea ta, ca sa scapi de temeri sau slabiciuni care te tin captiv intr-o zona sumbra.

Tu poti fi si foarte puternic, si foarte ambitios, si foarte ferm in decizii, nu asa cum spune lumea ca esti bland si cuminte. Ia taurul de coarne in situatia de fata si arata-le ca, atunci cand sunt in joc drepturile tale, fericirea ta, renumele sau reputatia ta, poti deveni de temut, de neinvins.

O criza de personalitate poate fi chiar potrivita intr-o astfel de situatie, aratand ca nu mai tolerezi sa fii condus, dominat, ingenuncheat de nimeni. Ridica-te si lupta pentru sansa ta!

Rac

Rareori esti atat de optimist si de entuziast, dar te afli intr-un moment al anumitor planuri care te motiveaza la maxim. Ai convingerea ca toate merg ca pe roate, ca inaintezi repede si bine spre ceea ce ti-ai propus, iar la originea acestei evolutii excelente se afla nimic altceva decat increderea ca totul va fi bine.

Toate lucrurile se aseaza acolo unde trebuie, atunci cand trebuie, semn ca esti sustinut pe toate planurile ca scopul tau sa fie atins mult mai repede, deci mentine acest ritm alert si mai ales acest tonus ridicat, pentru ca succesul visat e din ce in ce mai aproape. Gandeste pozitiv si continua!

Leu

E o placere sa stai de vorba cu cartile pe masa cu cei dragi, pentru ca atmosfera tihnita a acestei zile va inspira pe toti la marturisiri ce calmeaza spiritele in familie.

Fiecare spune ce are pe suflet si va aratati deschisi sa iertati mult mai usor ceva ce altadata ar fi creat mari animozitati acasa.

Stai si asculti cu inima, mai presus decat cu mintea, caci asa reusesti sa restabilesti o stare de lucruri echilibrata si placuta pentru toata lumea. Nu judeca pe nimeni azi, chiar daca ai avea motive, ci incearca sa privesti relatia dintre voi cu imensa toleranta.

Fecioara

Incetul cu incetul se face otetul. Asa si tu, esti intr-un prelung proces de dezvoltare, de perfectionare, dar esti pe calea cea buna.

Se vad deja efectele studiului tau aprofundat, si esti din ce in ce mai multumit de tine. Multa lume vede ce mult ai evoluat, apreciaza progresele tale si te motiveaza sa mergi mai departe in efortul tau de cizelare si desavarsire.

Intr-o zi vei ajunge la nivelul visat, dar acum esti constient ca inca mai ai cate ceva de acumulat, cateva etape de parcurs, cateva etaje de ridicat la propria ta constructie, deci continua-ti munca!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel