HALUCINANT!Un preot din Neamţ ameninţă că nu-i mai împărtășește pe cei care boicotează referendumul

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Mesaj incredibil al unui preot din județul Neamț supărat probabil din cauza prezenței scăzute la referendum, potrivit presei locale.

Acesta i-a ameninţat pe enoriași că nu-i va mai împărtăși și vor fi nevoiși să-și caute alt duhovnic dacă nu vor vota la referendum. Preotul scrie aceste amenințări într-un mesaj postat pe Facebook, potrivit stiri-neamt.ro.

”Imi asum, ca duhovnic, nu voi mai da Sf. Impartasanie celor care sunt impotriva lui Hristos! O spun public pentru ca nu are rost sa vii sa-mi spui ca esti crestin ortodox, dar nu votezi pt familie. Cauta-ti alt duhovnic, mult succes! – este mesajul postat de un preot paroh din comuna Zănești sâmbătă seară, la ora 20:30.

În prima zi a referendumului a fost înregistrat un record negativ de prezenţă la referendumul pentru redefinirea familiei în Constituţie, prezentându-se la urne doar 5,72% dintre alegători, adică 1.046.583 de persoane, potrivit datelor prezentate de Biroul Electoral Central (BEC).

Reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române (BOR) s-au implicat activ în campanie, îndemnându-i pe credincioşi să participe la referendum şi să voteze "DA".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel