HALUCINANT: Prezentatoare TVR, ȘANTAJATĂ de un bărbat din CARACAL cu imagini și conversații COMPROMIȚĂTOARE

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

O apreciată prezentatoare de la TVR Moldova pretinde că este șantajată de un bărbat din Caracal cu care ar fi avut o „relație“ în mediul online. Bărbatul i-ar fi cerut 6500 de euro pentru a nu face publice mai multe discuții și imagini cu ea în ipostaze erotice.

Prezentatoarea de televiziune din Republica Moldova a cunoscut pe internet un bărbat din Caracal cu care ar fi început o „relație“ online.  După ce iubitul virtual i-a câștigat încrederea, femeia s-a lăsat convinsă să îi dezvăluie și aspecte ale vieții sale privat și chiar să îi trimită imagini cu ea în ipostaze erotice. Așa s-a trezit că, de fapt, „amorezul“ virtual vrea doar să o extorcheze. 

Șantajistul din Caracal a amenințat-o pe crainica TV că toate detaliile intime pe care le-a aflat, inclusiv fotografii compromiţătoare cu aceasta, vor ajunge în spațiul public, dacă nu îi va înmâna suma de 6.500 de euro pentru a păstra tăcerea și a nu-i afecta imaginea publică.

Bărbatul pretindea 4.000 de euro chiar în ziua în care au purtat convorbirea telefonică, apoi luna următoare încă o tranșă de 1.000 de euro, iar în următoarea lună - diferența, respectiv 1.500 de euro, potrivit unei anchete cancan.ro.

Prezentatoarea a mers și a dezvăluit însă totul la Poliție, care a reușit să îl identifice pe bărbatul din Caracal. La domiciliul său s-au descoperit probe care îl incriminau, astfel că i s-a deschis dosar penal pentru infracțiunea de șantaj. În primă instanță, bărbatul a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare și la plata unor despăgubiri care totalizau 4.000 de euro. Numai că bărbatul nu a mai ajuns după gratii.

Dosarul a tot primit amânări întrucât partea vătămată - prezentatoarea tv șantajată - nu s-a prezentat la audieri, așa cum a cerut instanța, fiind acum de negăsit. Pentru luna ianuarie, magistrații au decis ca ea să fie audiată printr-o comisie rogatorie în Republica Moldova. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel