Guvernul Italian oferă bonuri de cumpărături în valoare de 300 de euro familiilor

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Guvernul italian a anunțat acordarea unui ajutor pentru familiile afectate de coronavirus! Vorbim de bonuri pentru achiziționarea de alimente. Valoarea acestora nu este una de neglijat, dar conform italienilor, nici nu asigură un trai liniștit pentru o perioadă îndelungată.

Mai exact, Executivul de la Roma a decis acordarea de bonuri în valoare de 300 de euro. Măsura a fost confirmată chiar de premierul Giuseppe Conte.

Acesta a transmis că inițiativa cine în cea mai grea perioadă din istoria recentă. Măsura se va aplica cu prioritate pentru cei care nu primesc alte forme de sprijin financiar din partea statului.

 

Beneficiarii vor fi identificați de primari

 

De remarcat că fiecare municipalitate este trecută în document și autorizată să emită vouchere care pot fi utilizate pentru achiziționarea de produse alimentare la magazinele conținute în lista publicată de fiecare municipalitate, pe site-ul său instituțional.

Beneficiarii, explică documentul, vor fi identificați de primari, dintre familiile cele mai expuse riscurilor derivate din situația de urgență epidemiologică.

Bonurile nu pot fi folosite pentru altceva. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel