Guvernul a schimbat prin hotărâre trei prefecți și subprefecți

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
gov.ro
gov.ro

Guvernul Orban a hotărât, astăzi, în cadrul ședinței de Guvern, încetarea exercitării funcțiilor de prefecți și subprefecți pentru Andreaș Eva-Georgeta (Timiș), Oneț Liliana (Timiș) și Iacob George (Călărași). În cadrul aceleiași ședințe au fost numiți alți trei prefecți în Călărași, Timiș și Mureș.

Guvernul Orban a decis, luni, prin hotărâre încetarea exercitării funcțiilor de prefecți și subprefecți pentru Iacob George (prefect de Călărași), Eva-Georgeta Andreaș (prefect de Timiș) și Oneț Liliana (subprefect de Timiș).

În cadrul aceleiași ședințe au fost numiți în funcție Stoica Maria (prefect de Călărași), Togănel Cristina-Mara (prefect de Mureș), precum și Oneț Liliana, care devine prefect de Timiș, în loc de subprefect.

Prefectul de Timiș, Eva Andreas, a anunțat, luni, pe Facebook că demisionează: „Funcțiile publice nu sunt pe viață ale cuiva, iar astăzi a venit momentul schimbării în Prefectura Timiș".

„Funcțiile publice nu sunt pe viață ale cuiva, iar astăzi a venit momentul schimbării în Prefectura Timiș. Am decis să îmi depun demisia, însă nu vreau să fac un bilanț al perioadei cât am fost prefect, ci doar să le mulțumesc celor care au fost lângă mine în acești ani. Nu a fost ușor, știu, dar munca pe care au depus-o toți cei cu care am colaborat a fost apreciată. De la angajați ai Prefecturii, la directori ai instituțiilor deconcentrate, cu toții au pus umărul atât cât s-a putut pentru bunul mers al lucrurilor. Vreau să știți, cu toții, că vă puteți baza pe mine și de-acum înainte, eu rămân același om. Încă o dată, mulțumesc", scria prefectul de Timiș, Eva Andreas.

Eva Andreas a ocupat funcția de prefect al județului Timiș din august 2017, informează Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel