Cozmin Guşă: Dacă este să-i găsim o însuşire lui Tudorel Toader, aceasta este VICLENIA

Cozmin Gușă a declarat la Realitatea tv că vedem mimarea unei competiții în cee ce privește nominalizările pentru șefia DNA.

"Pentru noi toţi, DNA, chiar cu excesele pe care care le-a comis şi le-am menţionat deseori, înseamnă normalitate. România a fost devalizată, după 1989, într-un mod grobian şi această instituţie şi-a câştigat respectul public pentru că românii au înţeles că această ţară a fost furată, taxele noastre au fost furate prin fel de fel de inginerii financiare, făcute de oamenii de afaceri cu complicitatea politicienilor şi că această entitate a sistemului din Justiţie a acţionat şi le-a ţinut piept. Sigur, se întâmplă şi greşeli, există şi excese, dar noi, ca să ne păstrăm cât de cât coloana vertebrală ca şi cetăţeni, avem nevoie de acest DNA, nu putem să asistăm pasivi la acţiunile ostile ale baronilor de orice culoare,"a declarat Guşă.

"Azi vedem mimarea unei competiţii, din punct de vedere al lui Toader şi Dragnea, care i-a pus în încurcătură, pentru că au dat drumul competiţiei şi nu ştiu ce să facă, deja Tudorel Toader s-a scăpat, a intrat prin telefon pe la televiziuni prietene şi a anunţat, ceea ce însemnă că ne şi putem aştepta, că practic această competiţie va fi de formă. Nu ştim dacă va fi de formă, dacă asta gândeşte Tudorel Toader sau asta este strategia lor, pentru că, dacă este să-i găsim o însuşire lui T.T., aceasta este viclenia.", a mai spus Gușă la Realitatea tv

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 ian 2020, 18:26 in Știri
Horoscop, luni 20 ianuarie 2020

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.23