Godină, replică dură pentru Mircea Badea. E RĂZBOI total

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Marian Godină i-a transmis un mesaj lui Mircea Badea după ce acesta din urmă a dedicat trei sferturi din emisiuni criticării celebrului polițist care a rămas fără permis după ce a fost prins cu peste 100 km/h în localitate. 

"Mi se pare ilar că tocmai pionierul adult Mircea Badea mă numește milițian pe mine, care în anul 1985 nici nu existam, iar în ’89 aveam fix 3 ani.

Deși mă consideră un neica-nimeni (nu că eu aș fi zis vreodată că mă consider important) Mircea Badea și-a umplut aseară aproape jumătate din emisiune vorbind despre mine și despre cum am rămas fără permis, părându-i-se asta ceva de netolerat.

Tocmai el care e cu egalitatea în fața legii și cu prezumția de nevinovăție.

Am depășit viteza, am rămas fără permis și am primit amendă. În afara faptului că am greșit încălcând codul rutier, eu zic că lucrurile au decurs perfect normal și legal. Cam asta e normalitatea, ce contează că ești polițist? Ai greșit, plătești. Exact asta am făcut. Pentru curioși, întâmplarea a avut loc în luna iunie 2018, atunci când am putut achita amenda pe loc, direct la polițist și am primit chitanță.
Povestea Badea apoi că el, spre deosebire de tigaia de mașină a lui Godină are o mașină atât de performantă încât vorbind cu ocupanții, s-a trezit că avea 230 km/h, dar el nu e polițist, iar mașina lui are totul special, frâne speciale și cauciucuri speciale, e cu totul o mașină specială. Cum era aia cu toți suntem egali în fața legii? Legat de TIGAIA  mea de mașină, mi-am cumpărat-o din banii mei, munciți onest și fără să pup niciun fund, iar în legătură cu mașina lui specială, mi se pare normal ca un om cu nevoi speciale să aibă o mașină specială.

Iar faptul că prinde 230 km/h atât de ușor; mi se pare normal ca unul ca el să aibă o mașină rapidă, nu știi când dai de vreun motociclist prin trafic și ești nevoit să accelerezi," este mesajul lui Marian Godină. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel