Gigi Becali spune că a renunțat la Palatul de pe Aviatorilor. Nu mai e proprietar în acte

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Gigi Becali spune că a renunțat la Palatul de pe Aviatorilor. Nu mai e proprietar în acte / Foto: Captură video youtube
Gigi Becali spune că a renunțat la Palatul de pe Aviatorilor. Nu mai e proprietar în acte / Foto: Captură video youtube

Gigi Becali a confirmat zvonul șocant cum că nu ar mai fi proprietarul Palatului de pe Aviatorilor. Patronul echipei FCSB a povestit pe larg drumul său spre bogăție și ce s-a întâmplat cu proprietatea. 

 

 

Într-un interviu acordat pentru realitatea.net, Gigi Becali a dezvăluit cum a reușit să strângă o avere estimată la aproximativ două miliarde de euro, dar și despre faptul că Palatul de pe Aviatorilor aparține acum în acte fiicelor sale.

Imobilul impresionat din Aleea Alexandru a fost trecut oficial pe numele iubitelor fiice ale lui Becali.

„Palatul nu mai este pe numele meu, ci al fetelor. Sunt 3400 mp, dintre care 2000 teren liber. Le-am zis la fete: „vă fac palate. Și aici vă fac palate, şi în ceruri”, a spus Becali in interviu.

 

Becali: „În 1990, am făcut prima biserică”

 

Cunoscut pentru credința sa mare și dragostea pentru Dumnezeu, Becali chiar poate spune că le pregătește palate și în Ceruri fiicelor sale. Finanțatorul FCSB a dezvăluit că a dat bani pentru construirea mai multor biserici.

„La Revoluție, de fapt în anul următor, în 1990, am făcut prima biserică. Am scos de la Bancorex 13 milioane de lei, bani foarte mulți la acea vreme.

Aveam 32 de ani, derbedeu, toate păcatele le-am făcut și atunci am spus să mă dau mare. (…) Nici nu visau că poate un om să aibă atâția bani. Din 13 milioane am dat 1 milion de lei pentru prima biserică. Le-am închis gura atunci.  Eu, derbedeul, care distrugeam munca lui Tase de 50 de ani. Le-am închis gura din acel moment și mi-am câștigat respectul (…)

Am mers la biserică până la 7-8 ani, apoi până la 32 de ani, la Revoluție, când am făcut prima biserică, am fost un om ’mort”, a mărturisit Becali.

 

Becali: „Am moștenit curajul de la tata”

 

Becali își amintește și de tinerețea sa în care conform declarațiilor sale era mai nechibzuit și lumea credea că nu va ajunge la fel de departe ca tatăl său. Însă Gigi Becali le-a demonstrat contrariul cu siguranță.

„Am moștenit curajul de la tata, nu mi-e frică de nimic. Vecinii spuneau atunci că se va alege praful de munca mea. Eram vagabond, recunosc, dar nu mai vreau să vorbesc despre asta.

(…) Parcă atât de mult l-am iubit pe tata, ca nu voiam să fiu mai tare ca el. Trebuia să dea 75 de mii de lei să intru la Drept. El voia să aibă un singur ochi, numai să fac facultate eu.

Ce înseamnă să fii derbedeu? Înseamnă toate păcatele pe care le-am făcut, eram și necăsătorit, dar nu mai are rost să vorbesc eu acum despre acel trecut.”, spune patronul FCSB.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel