Gigi Becali: "Mi-am aruncat toate parfumurile din casă. Angajații care miros a parfum îi trimit acasă"

Narcis Popa |
Data publicării:

Gigi Becali spune că și-a aruncat toate parfumurile pe care le avea acasă. Mai mult decât atât, nu mai permite nici angajaților săi să vină la muncă prea parfumați. 

Gigi Becali spune că a renunțat la parfumuri după ce a avut o revelație, citind pilde bisericești. Latifundiarul spune că a ajuns acum să nu mai suporte deloc mirosul de parfum, considerând asta un dar de la Dumnezeu. Acum, nu mai permite nici angajaților cu care intră în contact să se dea cu parfum. Becali spune chiar că obișnuiește să-i trimită acasă să se schimbe de haine pe angajații care miros a parfum. 

"M-am dus acasă și m-am gândit așa: ma afemeiază pe mine parfumul? Le-am luat și le-am aruncat pe toate la coș. Nu mai am nimic, nici un parfum. Păi dacă mă afemeiază pe mine... Mi-a dat Dumnezeu dar, că după ce le-am aruncat, nu mai tânjesc după ele. Eu m-am abținut de la ceva ce nu mai voiam. Eu acum dacă miroase cineva pe la palat și-l simt, întreb cine e și-l trimit acasă să se schimbe: 'hai pleacă, ieși afară îi zic'. Sau o femeie care miroase a parfum prea tare... Ea, femeia, prin parfum te atrage că are afrodisiace. Mie îmi vine să vomit dacă miros. Eu nu suport parfumul, ăsta e dar de la Dumnezeu," a spus Gigi Becali la Antena 3. 

Gigi Becali: Nu mai am nimic, așa se afemeiază sufletul

 

Gigi Becali spune că de acum va oferi doar interviuri bisericești la final de an și că își petrece majoritatea timpului rugându-se și citind cărți bisericești. De aici rezultă și multe dintre "revelațiile" pe care le are patronul echipei FCSB. 

"Eu am citit "paza celor cinci simțuri" care spune că parfumul afemeiază pe bărbat, pentru că sufletul ia pe interior ce are pe exterior. Așa te afemeiază parfumul. Bărbăția este un atribut: și femeia trebuie să aibă bărbăție, dar se afemeiază prin ce poartă pe exterior: ce haine poartă, cu ce parfum se dă. Așa se afemeiază sufletul, dar sufletul trebuie să fie tare, să fie bărbătesc. De-asta am aruncat toate parfumurile, nu mai am nimica, gata" a spus Becali. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel