Gigi Becali, după moartea lui Arșinel: "Ce pierdere tată? Toți ne ducem până la urmă" 

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Gigi Becali a avut o reacție ciudată referitoare la moartea actorului Alexandru Arșinel. 

Gigi Becali a spus că Arșinel era un om bun, blând, însă era în vârstă. 

„Ce poți să spui când moare un om? Dumnezeu să-l ierte! L-am cunoscut acum mulți ani. Era un om bun, cald, nu se enerva. Voia doar pace! Pierdere? Ce pierdere, tată? Mor oameni în Ucraina, mor oameni tineri… Ce pierdere? Toți murim mai devreme sau mai târziu. A murit omul, Dumnezeu să-l ierte. Acum, la revedere! Despre ce vorbim? Asta e viața! Ne ducem toți până la urmă…”, a spus Gigi Becali, potrivit Cancan.

Arșinel, mare susținător al Stelei

 

„Cu FCSB, FCSB, da, da. Nu neapărat pentru Gigi Becali. Îl apreciez pentru ceea ce face, a băgat bani mulţi în fotbal. A ridicat mulţi fotbalişti. Îi mişcă, îi ridică… Vă reamintesc că-l apreciez din punct de vedere al investiţiilor.

S-ar fi putut ca, fără investiţiile lui Becali, o parte a fotbalului românesc să dispară. Faptul că de undeva au venit nişte bani aproape permanent…

Sunt credincios clubului Steaua de fotbal, faptul că şi-a schimbat câteva litere în faţă nu m-a determinat să renunţ… Nu am o pasiune specială pentru fotbalul jucat pe stadionul Steaua. Am o pasiune faţă de jucătorii care au creat.

M-a surprins că foşti colegi de la Steaua nu au putut să-şi dea mâna şi să meargă pe o anumită direcţie”, declara Alexandru Arșinel în urmă cu doi ani.

 

Alexandru Arșinel a murit. Fișă biografică

 

Actorul Alexandru Arşinel a încetat din viaţă, la 29 septembrie 2022, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, au declarat, pentru AGERPRES, surse medicale. Alexandru Arşinel se afla internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti din data de 15 septembrie 2022 pentru tratarea unor leziuni cauzate de repaosul prelungit la pat. "Având în vedere istoricul medical şi pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă, s-a hotărât, ulterior, transferarea dumnealui în secţia de ATI", informa, la 20 septembrie 2022, unitatea medicală. Actorul fusese internat în luna august, la Institutul Clinic Fundeni.

* * *

Alexandru Arşinel s-a născut la 4 iunie 1939 în localitatea Dolhasca, judeţul Suceava, potrivit www.teatrultanase.ro. A absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti în 1962, avându-i colegi de promoţie pe Constantin Diplan, Camelia Zorlescu, Ion Andrei, Harry Baranga şi Harry Zomenov. A fost repartizat împreună cu majoritatea colegilor săi la Teatrul de Stat din Târgu Mureş, unde a înfiinţat secţia română a acestui teatru. Aici l-a interpretat pe Kuklin în spectacolul ''Oceanul'' de Al. Steiu, în regia lui Cristina Munteanu, a fost Maiorul în ''Jocul de-a vacanţa'' de Mihail Sebastian, în regia lui Mihai Paxino, Fabian în ''A 12-a noapte'' de William Shakespeare, în regia lui Eugen Mercus şi Titta Nane în piesa ''Gâlcevile din Chioggia'' de Carlo Goldoni, în regia semnată de Mihai Reicu. La Teatrul Naţional din Bucureşti a putut fi văzut interpretând rolul lui Prisâpkim în spectacolul ''Ploşniţa'' de V. Maiacovski.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel