Gheorghe Falcă: Va fi BLOCAJ TOTAL!

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Primarul Aradului Gheorghe Falcă îl acuză pe ministrul Eugen Teodorovici că minte și spune că a va urma un blocaj în administrația locală fărăr precedent, cu un vârf în 2020. Declarația a fost făcută după aprobarea bugetului de stat, care ignoră solicitările primarilor.

”Așa cum cred că știți, când un om minte, începe să se bâlbâie. Am văzut un ministru al Finanțelor bâlbâit, care nu a putut să răspundă la numite întrebări. De fapt, ce ne spune ministrul Finanțelor? Că noi trebuie să fim fericiți că ni s-au dat bani, în același timp ni s-au luat bani. Cum se poate ca noi, în administrația locală, să preluăm o cheltuială a statului fără finanțare, să plătim noi însoțitorii acestora deși există structura Ministerului Muncii care se ocupă de așa ceva. Dacă era bine, trebuia, în continuare, să plătească Ministerul. 

Ați văzut că s-a bâlbâit în momentul în care a vorbit despre acest domeniu pentru că la Asociația Muncipiilor, primarii, indiferent de culoarea politică, au arătat hoția acestui Guvern din banul local și din banul cetățeanului. În loc să-ți rămână bani pentru a asfalta un drum, să modernizezi o școală, să dezvolți economia, trebuie să plătești în locul Guvernului României. 

Am senzația că facem ca în anul 2008, când noi făceam o mare creștere a cheltuielilor pentru că ne impuneam asemenea creșteri și Europa avea primul semnal de recesiune. O să vedeți, în anul 2020 blocaj total, deși vom avea în 2019 primul mare blocaj în administrația locală, în 2020 vom avea cel mai mare blocaj și asta înseamnă că o țară este băcată în criză de un astfel de Guvern și un astfel de ministru al Finanțelor”, a declarat Gheorghe Falcă într-o intervenție telefonică în cadrul Știrilor B1 TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel