Gestul TATĂLUI SĂU l-a trimis la moarte: Un copil de 2 ANI s-a stins, deși banii pentru tratament au fost strânși în timp-record

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un copil de doar doi ani a murit pentru că nu a primit la timp tratamentul. Pentru ca el să se facă bine, oamenii au făcut donații de 70.000 de dolari, pe care însă chiar tatăl lui i-a furat și „i-a tocat“ pe petreceri cu dame de comanie în hoteluri de lux.

Un băiețel de doi ani, diagnosticat cu atrofie musculară spinală a murit după ce tatăl său a fugit cu banii pentru tratament. Bărbatul a cheltuit suma de bani pe hoteluri de lux și pe dame de companie. Copilul, Joao Miguel, din Brazilia, a murit fiindcă nu a primit tratamentul la timp, scrie Peru21.pe, deși oamenii s-au mobilizat și au făcut donații pentru cazul său.

Călăul său a fost însă chiar tatăl, care a cheltuit banii necesari salvării copilului său pentru plăcerile proprii. Suma de 70.000 de dolari a fost strânsă după un apel umanitar, iar micuțul urma să urmeze un tratament pentru a se face bine. Nu a mai apucat însă...

Tatăl lui Joao a fugit cu banii pentru tratament. Leroy Alves a fost acuzat că și-a abandonat soția și a fugit cu banii, pe care i-a cheltuit pe jocuri de noroc, petreceri cu dame de companie și hoteluri de lux.  Bărbatul de 37 de ani a fost arestat în luna august, într-un hotel din Bahia. La trei luni după arestare, fiul său a murit dn cauza complicațiilor care au survenit în urma bolii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel