Gest emoționant făcut în biserică de iubita lui Mădălin Paul Păduran. Fata a fost judecată de oameni pe internet

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Gest emoționant făcut în biserică de iubita lui Mădălin Paul Păduran. Fata a fost judecată de oameni pe internet / Foto: TikTok
Gest emoționant făcut în biserică de iubita lui Mădălin Paul Păduran. Fata a fost judecată de oameni pe internet / Foto: TikTok

În timpul ceremoniei de înmormântare a lui Mădălin Paul Păduran, tânărul în vârstă de 23 de ani care și-a pierdut tragic viața într-un accident rutier provocat de un exces de furie, o atmosferă apăsătoare s-a resimțit în biserică pe tot parcursul slujbei. Chiar dacă despărțirea a fost cruntă pentru ei, Narcisa, iubita lui, a fost alături de el pe ultimul drum.

Narcisa este tânăra alături de care Mădălin și-a petrecut ultimele zile pe pământ, în ciuda conflictului dintre ei. Îmbrăcată în negru, cu ochii înlăcrimați și chipul îngândurat, fata și-a găsit locul lângă sicriul acoperit cu flori. Imaginile surprinse în timpul slujbei de înmormântare o arată pe tânără plângând în hohote, aprinzând lumânări și aplecându-se cu tandrețe către băiatul pe care îl iubea.

 

Tânăra i-a dat o ultimă sărutare lui Mădălin

 

Gestul ei a stârnit reacții diferite în rândul celor care au urmărit evenimentul și au comentat în mediul online. Internauții s-au împărțit în două tabere, unii exprimându-și îndoiala cu privire la sinceritatea lacrimilor și a regretului manifestate de Narcisa, în timp ce alții au compătimit-o și au căutat să înțeleagă durerea pe care o purta.

„A plâns în biserică, l-a pupat după slujbă și a plâns. Și ea are suflet, are inimă, poate că atunci și-a dat seama că a greșit...”, a comentat un utilizator, exprimând empatie față de tânăra care și-a pierdut iubitul într-un mod atât de tragic. 

„Se vede clar că dacă ea ar fi avut vreo vină, credeți că părinții lui ar fi lăsat-o vreun moment să se apropie de sicriu sau să fie la înmormântarea lui. Bine că sunt alții care o judecă.”, mai scrie cineva pe TikTok.

În ciuda speculațiilor și interpretărilor, gestul lui Narcisa în Biserică rămâne o expresie a durerii și a suferinței provocate de pierderea celui pe care îl iubea. În fața pierderii premature a unui tânăr plin de viață, compasiunea și înțelegerea pot fi mai potrivite decât judecata și critica.

 

@serialepovesti

 

♬ Sad Music - Max-Music

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel