Germania. Un șofer român a pierdut marfa pe care o transporta și dreptul de a conduce: "Șoseaua era plină de sticlă spartă și de lăzi de bere"

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Ghinion pentru un șofer român în drum spre autostradă, după ce a pierdut aproximativ 100 de lăzi de bere. Șoferul român, care nu a asigurat marfa corespunzător, a rămas fără dreptul de a conduce.

Incident, ieri dimineață, pe breteaua de acces la A92, în apropiere de Oberschleißheim. Șoferul camionului (24 de ani) se confruntă cu acuzații.

Un camion cu bere a pierdut o parte considerabilă din încărcătură ieri dimineață în districtul München. Accidentul a avut loc în jurul orei 9.45 în apropiere de Oberschleißheim. Potrivit inspecției poliției rutiere din Freising, un român în vârstă de 24 de ani se deplasa cu un camion articulat în zona nodului A92, în apropiere de Oberschleißheim, pentru a intra pe autostradă în direcția Deggendorf. În zona curbei, semiremorca cu prelată s-a deschis pe partea dreaptă: Aproximativ 100 de lăzi de bere au căzut, iar sticlele au fost sparte și ele pe șosea.

"Întreaga șosea era plină de sticlă spartă și de lăzi de bere", a rezumat un purtător de cuvânt al departamentului de poliție rutieră din Freising. Ofițerii de patrulare și angajații depozitului de întreținere a autostrăzii s-au ocupat de măsurile de curățare necesare; de asemenea, a fost mobilizată o măturătoare de drumuri.

Pagubele provocate au fost estimate la 2300 de euro. Șoferul camionului a fost reclamat pentru asigurarea necorespunzătoare a încărcăturii; acesta a trebuit să plătească o garanție financiară. "Cheile vehiculului vor fi confiscate de către poliție până când camionul articulat va fi încărcat corespunzător", a declarat aceasta în jurul orei 13.40.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel