Germania. Un român și-a răpit fetița de un an și a vrut să își omoare fosta soție și băiețelul: Copiii și femeia, loviți cu mașina

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român în vârstă de 43 de ani din districtul Passau, din Germania, este acuzat că a lovit intenționat cu mașina sa autoturismul în care se aflau fosta soție și fiul său de 4 ani și că a premeditat moartea acestora. În mașina condusă de bărbat se afla și fetița celor doi, de doar un an, care a suferit de asemenea contuzii în urma impactului.

Românul s-a îndreptat cu mașina spre soția sa (încă legitimă) și spre fiul lor de patru ani, rănindu-i pe amândoi - pentru aceasta, bărbatul de 44 de ani trebuie să răspundă de miercuri în fața Tribunalului Regional din Passau. Procuratura îl acuză pe bărbat de tentativă de omor prin imprudență. El a folosit în mod deliberat mașina ca pe o armă.

De fapt, acesta ar fi fost capătul de cerere care ar fi trebuit să fie citit la începutul procesului. Deoarece conținutul declarației s-a schimbat, aceasta a fost amânată în timpul procesului.

Femeia apare în calitate de reclamant comun. Ea fusese rănită în incidentul din Kirchham (districtul Passau) în septembrie 2020, la fel ca și fiul ei de patru ani și fiica de un an. Va fi un proces amplu. Până la 21 iulie sunt programate în total cinci zile de proces. Vor fi audiați nouăsprezece martori, plus doi experți. 

Românul și-a răpit fetița de un an și a vrut să își omoare fosta soție și băiețelul

 

Incidentul dramatic a avut loc în luna septembrie a anului trecut în districtul Passau din sudul țării. Acuzația pornește de la următoarele fapte: Inculpatul a mers cu mașina la fosta sa parteneră, în vârstă de 25 de ani, și s-a întâlnit acolo cu cei doi copii de un an și patru ani ai săi. Noul partener al femeii a fost, de asemenea, prezent. A urmat o ceartă care în cele din urmă a degenerat.

Acuzatul a urcat-o pe fiica de un an în mașină și apoi s-a îndreptat spre femeia și băiatul de patru ani care se aflau în fața mașinii sale. Cei doi au fost prinși în capcană. Tânăra de 25 de ani și-a rupt mâna în acest proces, iar fiul a suferit vânătăi și escoriații, potrivit RTL.

Fetița, care nu purta centura de siguranță pe scaunul pasagerului, a fost și ea rănită. Potrivit rechizitoriului, bărbatul de 43 de ani a acceptat cel puțin că intenționa să le producă leziuni cauzatoare de moarte fostei sale soții și fiului  de patru ani. El a folosit în mod deliberat vehiculul ca armă în atacul său.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel