Germania. Trei COPII români au BĂTUT crunt o tânără într-un tren

Alexandra Steoleaca |
Data actualizării: | Data publicării:

Trei români minori au fost reținuți de polițiștii din Germania după ce au hărțuit și bătut o tânăra de 18 ani. Totul s-a întâmplat într-un tren care plecase din Unna spre Dortmund.

Minorii au vârste cuprinse între 11 și 13 ani. Românii se aflau în gara din Unna unde distrugeau mai mulți pereți cu spray-uri. 

Copiii au văzut o tânără care aștepta trenul și au decis că este un prilej bun să o tâlhărească. Așa că au început să o hărțuiască inițial pe fată. În încercarea disperată de a scăpa de românii agasanți și periculoși, tânăra s-a urcat în tren. Însă, aceștia au urmat-o și chiar s-au așezat lângă ea. 

Teroarea a continuat și în tren. La un moment dat, unul dintre copii i-a pus mâna pe sâni, iar în acel moment fata s-a ridicat și a vrut să plece. 

Un alt copil i-a pus mâna pe fund tinerei, moment în care aceasta l-a lovit. Enervați de faptul că fata a ripostat, băieții au trântit-o pe jos și au început să o lovească cu pumnii.  

Un pasager a intervenit

 

Tânăra a fost salvată de ploaia de lovituri de unul dintre pasageri. Acesta a intervenit imediat și a îndepărat atacatorii. 

Minorii au fost reținuți de polițiști. Aceștia vor rămâne într-o instituție a statului pentru că părinții nu au fost găsiți.

Victima copiilor români s-a ales cu mai multe vânătăi și zgârieturi. 

În urma incidentului, oamenii sunt îngrijorați și se întreabă care ar fi fost deznodământul dacă nu intervenea nimeni să îi îndepărteze pe atacatori, potrivit rundblick-unna.de.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel