Germania. Târg de Crăciun evacuat la Berlin, după ce a fost ținta unui atac terorist

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Poliția germană a evacuat, sâmbătă, un târg de Crăciun din Berlin, care în anul 2016 a fost scena unui atac terorist soldat cu 12 morți.

După verificări amănunțite, autoritățile au anunțat, câteva ore mai târziu, că operațiunile s-au încheiat și nu au fost depistate lucruri în neregulă, informează site-ul agenției Reuters.

"În prezent, colegii noștri lucrează la piața de Crăciun #Breitscheidplatz și o cercetează în urma indiciilor privind obiect posibil suspect", a anunțat pe Twitter Poliția din Berlin.

"Toți vizitatorii au părăsit piața de Crăciun într-o manieră calmă și ordonată. Mulțumesc. Colegii noștri încep acum căutările în #Breitscheidplatz și Biserica Memorială", a adăugat ulterior poliția.

Poliția din Berlin a comunicat că nu a fost găsit vreun obiect suspect.

"Măsurile noastre de securitate în jurul #Breitscheidplatz s-au încheiat. Nu a fost găsit un obiect periculos", a adăugat poliția din Berlin, citează Mediafax.

Piața de Crăciun din Breitscheidplatz a fost în 2016 scena unui atac cu vehicul comis de tunisianul Anis Amri, și care s-a soldat cu 12 morți. Teroristul a reușit să fugă după atentat, însă câteva zile mai târziu a fost împușcat mortal de poliția italiană.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel