Germania: Șoferiță româncă de TIR, accident pe autostrada A9

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

O șoferița româncă de camion a fost implicată într-un accident pe o autostradă din Germania. 

Un camion condus de o șoferiță româncă a fost implicat într-un accident în noaptea zilei de vineri, în jurul orei 1:15, pe autostrada A9, între Droyßig și Eisenberg.

Șoferița, în vârstă de 46 de ani, circula pe sensul spre Munchen când, la un moment dat, a ieșit de pe carosabil și s-a izbit de balustrada autostrăzii și apoi de terasamentul adiacent.

Camionul s-a întors într-o parte și s-a blocat în balustradă. Când s-a oprit în poziția finală, vehiculul greu a blocat benzile din dreapta și din mijloc.

Potrivit unui comunicat al poliției germane, în urma impactului au avut loc scurgeri semnificative de motorină.

Românca și soțul ei în vârstă de 46 de ani, care era pasager în autovehicul, au fost transportați la spital cu răni ușoare.

Autostrada a fost închisă complet timp de 45 de minute pe sensul spre Munchen. Potrivit sursei citate, s-au produs daune materiale în valoare de aproximativ 70.000 de euro.

Momentan, nu se cunosc motivele care au condus la accident.

Citește și: Escrocherie cu lei românești: 50 de euro pentru 1.000 de lei vechi, fără valoare. Poliția germană cere ajutorul oamenilor

 

Un necunoscut a profitat de bunătatea unui tânăr ca să schimbe o bancnotă românească veche de 1000 lei, care a fost retras din circulație, într-o bancnotă de 50 de euro, în Bromskirchen, landul Hessa din Germania. 

Victima, din Bromskirchen, a condus pe Landesstraße 3073, venind dinspre Bromkirchen, spre Frankenberg, miercuri, în jurul orei locale 19.00. La scurt timp, a văzut o mașină care era oprită pe partea dreaptă a drumului, care părea a fi stricată. Tânărul s-a oprit pentru a-i oferi un ajutor.

La cererea șoferului, victima, în vârstă de 21 de ani a ajutat la împingerea mașinii. Necunoscutul a cerut apoi 50 de euro pentru că avea nevoie urgentă de bani pentru a umple rezervorul mașinii. Victima i-a oferit cei 50 de euro solicitați în schimbul unei bancnote românești vechi de 1000 de lei, care era scoasă din circulație. Necunoscutul a explicat că această bancnotă românească avea o valoare de 200 de euro, a spus Poliția.

După câteva zile, victima a mers la bancă cu bancnota de 1.000 de lei, iar acolo i s-a spus că este veche și că nu mai valorează de ani de zile nimic. Atunci și-a dat seama că a fost victima unei înșelătorii și a depus o plângere ​​la secția de poliție Frankenberg.

Poliția cere ajutorul cetățenilor

 

Conform informațiilor Poliției, făptuitorul necunoscut are aproximativ 1.80 metri înălțime, o vârstă de 35 până la 40 de ani, negru, păr de lungime medie, barbă ușoară, silueta atletică, vorbea germană cu accent est-european, purta o cămașă hawaiană cu palmieri și pantaloni scurți verde-gri.

Tot ceea ce se știe despre mașina lui este că ar fi fost un VW Passat break mai vechi, de culoare verde închis.

Poliția caută martori, iar cine are informații despre făptuitorul descris sau despre vehiculul acestuia să apeleze la secția de poliție Frankenberg sau la numărul de telefon 0 64 51/7 20 30.

 

-----------------------------------------------------------


Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel