Germania. Samsari de câini din România, prinși pe autostradă: 21 de căței erau înghesuiți în dubă

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Un samsar de câini din România a fost oprit de poliția germană pe autostradă. Animalele erau transportate în condiții improprii. 

Poliția a verificat un  transportor de animale român sâmbătă după-amiază într-o zonă de odihnă la ieșirea de pe autostrada Sulz / Vöhringen.

Duba a atras atenția oficialilor vamali, care și-au informat colegii de la poliție. Aceștia au văzut cală acoperită cu mucegai și cu excremente, în care erau transportați 21 de câini și trei pisici.

Ofițerii poliției din Oberndorf au informat imediat cabinetul veterinar pentru a evalua starea animalelor și transportul.

Factură de peste 10 000 euro

 

La un adăpost pentru animale un medic veterinar a examinat dosarele de vaccinare și rapoartele de sănătate. Animalele care păreau rănite și într-o stare proastă au fost îngrijite la fața locului.

Deoarece deficiențele intrau sub incidența Legii privind bunăstarea animalelor, șoferul român de 30 de ani a fost nevoit să plătească peste 10 000 euro pentru toată operațiunea. 

Acestuia nu i s-a permis să-și continue călătoria până când vehiculul de transport nu a fost complet curățat. După ce s-au îndeplinit cerințele, poliția a permis ca transportul animalelor să continue.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel