Germania. Româncă ucisă cu sălbăticie de soț: „M-a numit pitic urât cu care s-a căsătorit din milă“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român de 41 de ani este judecat pentru omor la tribunalul districtual din Bonn, după ce și-a înjunghiat soția, la Waldbröl, la sfârșitul anului trecut. Femeia a refuzat să petreacă împreună Crăciunul în România, spunându-i ca va rămâne în Germania cu iubitul ei.

Cei doi români erau căsătoriți de 8 ani. Amândoi au venit în Germania în căutarea unui trai mai bun, dar și pentru a încerca să facă un copil aici, cu sprijinul medicilor și a sistemului de sănătate din Germania.

Numai că ceva s-a întâmplat pe parcurs, iar socotelile de acasă... nu s-au mai potrivit. Se pare că tânăra de 28 de ani s-ar fi îndrăgostit de un coleg de muncă al soțului ei și a vrut să divorțeze de soțul său, spun procurorii. Procurorul din Bonn acuză instalatorul de gaze și apă de la Waldbröl că, pe 26 noiembrie 2019, și-a ucis soția, în vârstă de 28 de ani, cu 18 înțepături de cuțit în gât, din gelozie.

Bărbatul și-a mărturisit fapta imediat după ce a comis-o. Bunica bărbatului, care locuia cu ei în Germania, l-a văzut pe nepotul ei plin de sânge ieșind din dormitor, iar pe femeie înjunghiată, într-o baltă de sânge. Ea a sunat la 911 și medicii sosiți au transportat-o pe româncă la spital, în stare gravă, unde, din cauza rănilor grave, a murit câteva  ore mai târziu. El a fost transferat în arest, iar luni a fost prezentat în fața judecătorilor.

A intrat cu mașina cea nouă direct în pom


Potrivit avocatului care îl apără pe român, inculpatul a descris ultimele săptămâni dinainte de oribila faptă ca fiind unele dramatice, între el și soția sa existau certuri de luni întregi, deoarece ea avea un amant, despre care îi spusese și soțului ei de care voia să se despartă. 

Cu o zi înainte de crimă, reamintește acuzatul, conflictul dintre ei s-a agravat din nou. Soția lui îi spusese că nu va zbura în România cu el pentru a petrece Crăciunul, ci va rămâne la Waldbröl din cauza iubitului. Lucrurile au escaladat atunci, iar ea l-ar fi insultat și rănit pe bărbat: „Mi-a spus că sunt un pitic urât cu care s-a căsătorit doar din milă. Am rămas uluit!”, a mărturisit românul în fața instanței, potrivit express.de.

Citește și: Nicoletta, românca înfiată în Italia, OMORÂTĂ și ARSĂ de o altă româncă adoptată și iubitul ei: Detaliul care îi ÎNFUNDĂ pe autori

În acea zi, românul de 41 de ani a încercat să se omoare. A intrat în plin într-un copac, cu mașina pe care tocmai o cumpărase, dar a scăpat nevătămat în urma accidentului. Bărbatul s-a întors apoi acasă la soție ș, după ce au luat masa împreună, acesta i-a mărturisit gestul pe care tocmai îl făcuse.

O altă ceartă aprinsă a izbucnit atunci, iar ea l-a acuzat furioasă că stricat mașina și a dispărut în dormitor, unde el a urmat-o, dar femeia era nervoasă și ar fi aruncat cu o veioză în direcția soțului ei. „Am luat apoi cuțitul (lungimea lamei: nouă centimetri), pe care îl aveam întotdeauna în dormitor și am înjunghiat-o. Nu mai eram sub controlul meu. Aceste fapte mă vor urmări mere și voi regreta gestul toată viața mea”, a declarat românul în fața instanței.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel