Germania. Româncă înjunghiată de propriul frate: Tânărul - dat în urmărire - prins repede, după ce a încercat să fure țigări

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român de 19 ani aproape că și-a ucis sora în Kerpen, lângă Köln, când a atacat-o cu un obiect ascuțit. Imediat după aceea băiatul a fugit de la fața locului. Polițiștii l-au dat în urmărire. A fost prins după ce a încercat să fure țigări dintr-o benzinărie, după comiterea faptei.

Marți dimineață, în jurul orei 8:30, tânărul de nici 20 de ani și-ar fi rănit sora de 26 de ani cu un obiect ascuțit în cartierul Mödrath din Kerpen. 

Potrivit procuraturii și poliției din Köln, suspectul o vizitase pe femeia rănită și familia acesteia în cartierul Mödrath. Potrivit martorilor, acesta a fugit din apartament după comiterea faptei. Bărbatul cu părul negru și îmbrăcat atunci cu o jachetă neagră lungă și pantofi albi a fost dat imediat în urmărire de polițiști.

Germania. Româncă înjunghiată de propriul frate: Tânărul a plecat apoi să fure țigări

 

După tentativa de asasinat asupra femeii de 26 de ani din Kerpen, fratele suspectat al acesteia a fost arestat în noaptea de miercuri spre joi (18 ianuarie). Românul în vârstă de 19 ani șar fi rănit-o grav pe sora sa cu un obiect ascuțit în apartamentul acesteia.  Anchetatorii l-au arestat, miercuri, la o benzinărie din Merzenich (districtul Düren), potrivit poliției și procuraturii din Köln.

Acolo ar fi încercat să fure țigări - după care un angajat al benzinăriei a încuiat ușa și a alertat poliția. Când poliția a verificat datele personale ale acestuia, a constatat că era vorba despre tânărul de 19 ani care era căutat în baza unui mandat de arestare. Viața victimei nu mai este în pericol.

Un alt român este judecat, de această dată în Italia, după ce și-a bătut mama pe care a acuzat-o că l-a părăsit atunci când era mic pentru a pleca la muncă în Peninsulă. Tânărul, în vârstă de 25 de ani, care locuiește la Rimini, a fost judecat pentru abuz în familie după ce și-a maltratat mama, acuzând-o că l-a abandonat în copilărie, atunci când a decis să plece la muncă în Italia.

Un tânăr român și-a bătut mama, reproșându-i că l-a părăsit când era mic și a plecat în Italia la muncă.

 

Mama tânărului l-a încredințat bunicii sale și, ulterior, a venit și el în Italia. Totuși, el i-a reproșat întotdeauna mamei că l-a părăsit când era mic. Mama, care acum are 45 de ani, l-a adus la Rimini după ce și-a găsit un loc de muncă și și-a stabilit o anumită situație financiară.

Potrivit audierilor, tânărul nu și-a iertat niciodată mama pentru că l-a lăsat acasă cu bunica, iar relația dintre ei a fost tensionată de-a lungul timpului. Situația s-a înrăutățit în 2019, când tânărul și-ar fi bătut pentru prima dată mama, care a necesitat îngrijiri medicale. Mama a făcut atunci o plângere la poliție și fiului i-a fost interzis să se apropie de ea.

Vezi continuarea poveștii AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel