Germania. Româncă, în stare critică, după ce soțul ei a intrat cu mașina direct într-un copac. Procurorii: Accident sau crimă?

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Tentativă de crimă sau accident pe B17, în Augsburg, Germania. Acestea sunt acuzațiile care planeză asupra unui român. Acesta neagă acuzațiile. Victimă a fost soția sa, care ar fi vrut să se despartă de el după 13 ani.

A fost un miracol că cineva a ieșit viu din epavă, au declarat atunci serviciile de urgență. Autovehiculul lovise violent un copac, pe B17, în apropiere de Augsburg. Soția, aflată pe scaunul pasagerului, a fost la un pas de moarte. Înainte de asta, bărbatul de 49 de ani se pare că ar fi premeditat actul.

În martie, un bărbat din Augsburg ar fi ieșit intenționat cu mașina de pe șosea pe B17 și s-a izbit de un copac fără să frâneze. Presupusa intenție a acestuia: să-și ucidă soția aflată pe scaunul pasagerului în accidentul care a avut loc la înălțimea arenei WWK. Procuratura a formulat acuzații împotriva bărbatului de 49 de ani pentru tentativă de omor, vătămare corporală periculoasă și împiedicarea intenționată și periculoasă a traficului. Soția, în vârstă de 35 de ani, a supraviețuit, fiind grav rănită. Pentru anchetatori, motivul tentativei de crimă este clar. 

 

Româncă, în stare critică, după ce soțul ei a intrat cu mașina direct într-un copac

 

La începutul anului, românul era suspectat că ar fi încercat să-și omoare soția pe B17. Potrivit anchetatorilor, bărbatul de 49 de ani aflase că soția dorea divorțul după 13 ani.  Sunt indicii potrivit cărora el ar fi planificat actul în martie. Venind din Augsburg în direcția Graben, a accelrat până când s-a izbit cu putere de un copac, într-un anumit unghi, astfel încât soția sa - așezată pe scaunul pasagerului - să fie victimă sigură.

Șoferul autoturismului și pasagera sa, în vârstă de 35 de ani, au fost grav răniți în accidentul grav produs pe B17, în apropiere de stadionul de fotbal din Augsburg. Drumul principal a trebuit să fie închis temporar pentru aterizarea elicopterului de salvare.

Un martor ocular a declarat  că mașina românului  a trecut foarte brusc de pe banda din stânga pe cea din dreapta și s-a izbit de un copac. La trei săptămâni după carambol, pe numele bărbatului a fost emis un mandat de arestare. Potrivit concluziilor anchetatorilor, în spatele tentativei de omor s-ar afla un conflict conjugal. După aproximativ 13 ani de căsnicie, bărbatul de 49 de ani ar fi aflat de la soția sa, cu puțin timp înainte de comiterea crimei, că aceasta vrea să se despartă de el și să divorțeze. "După aceea, el ar fi decis să-și ucidă soția", a declarat acuzarea. Acesta ar fi sugerat că a acceptat separarea, motiv pentru care soția nu se aștepta la "niciun atac din partea soțului ei".

 

Procurorii din Germania, caz complicat: Accident sau crimă?

 

În cele din urmă, pe 24 martie, potrivit anchetatorilor, bărbatul de 49 de ani și-a condus mașina pe B17, venind dinspre Augsburg, în direcția șanțului, în jurul orei 6.30. Soția sa se afla pe scaunul pasagerului. Amândoi au vrut să meargă la locul de muncă comun. Potrivit procuraturii, bărbatul și-ar fi condus mașina între intersecțiile Inningen și Königsbrunn Nord din stânga celor două benzi de circulație peste banda din dreapta și banda de urgență "într-un anumit unghi direct spre un copac de pe partea dreaptă a drumului", în așa fel încât impactul să se producă pe ușa pasagerului, pentru a se asigura că soția sa va muri prin "impactul fără frână".

Ambii însă au supraviețuit accidentului, femeia fiind grav rănită. Bărbatul, un român din cartierul Augsburg, se află în arest din aprilie. Dacă va fi găsit vinovat pentru tentativă de omor, riscă până la 15 ani de închisoare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel