Germania. Român drogat și fără permis, cursă NEBUNĂ cu poliția pe urmele sale 

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Un roman din Germania a pornit intr-o cursa nebuna cu politia pe urmele sale (Sursa foto: radiohochstift.de)
Un roman din Germania a pornit intr-o cursa nebuna cu politia pe urmele sale (Sursa foto: radiohochstift.de)

Un român din Germania, drogat și fără permis, a plecat într-o cursă nebună poliția pe urmele sale. Până la urmă a intrat pe contrasens și s-a izbit violent de o altă mașină. 

Un român în vârstă de 31 de ani a provocat haos pe străzile din Salzkotten, oraş din landul Renania de Nord-Westfalia. Tânărul riscă ani grei de închisoare după ce, drogat şi fără permis de conducere, a provocat un accident de circulaţie.

Incidentul s-a produs în cursul zilei de miercuri. Românul conducea un Jaguar în momentul în care poliţiştii au încercat să-l oprească pe motiv că stătea pe tabletă la volan.  

Românul nu doar că nu a oprit la semnalele poliţiştilor, dar s-a angajat într-o cursă nebună cu oamenii legii pe urmele sale, potrivit publicației Radio Hochstift.

A intrat pe contrasens și a lovit în plin o altă mașină

 

După ce a rulat câțiva kilometri, tânărul a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi a lovit în plin o maşină Nissan care venea din sens opus şi circula regulamentar. 

Nici de această dată românul nu s-a lăsat prins. A ieşit din maşină şi a luat-o la fugă, poliţiştii prinzându-l abia după câteva sute de metri.

Agenții au descoperit că bărbatul se afla sub influenţa drogurilor şi nici nu avea permis de conducere.

Mai mult, nu mică le-a fost mirarea poliţiştilor când au aflat că fugarul este căutat de autorităţile din România, în baza unui mandat de arestare.

Astfel, românul are de efectuat o pedeapsă de doi ani de închisoare. Autorităţile din Germania au decis ca acesta să fie arestat urmând a se demara acţiunea de extrădare a românului în ţara natală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel