Germania. Român, arestat pentru AGRESIUNE și furt. Și-a urmărit victimele

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Un român a fost arestat după ce a jefuit un cuplu de bătrâni în Bavaria. A reușit inițial să fugă, dar a fost prins de polițiști până la urmă.

Bărbatul se afla într-un local unde consuma băuturi alcoolice. La un moment dat, românul a văzut că un cuplu de bătrâni care se aflau în același restaurant cu el, s-a ridicat de la masă.

Românul și-a luat berea în mână și a început să îi urmărească pe cei doi. În foarte scurt timp, bărbatul i-a atacat. Bătrânul a fost primul lovit, iar când soția acestuia a vrut să intervină a fost și ea lovită. Bărbatul a furrat borseta bătrânului în care se aflau banii și actele victimelor. 

Victimele românului au ajuns la spital cu răni. Medicii spun însă că viața lor nu a fost pusă în pericol, iar ei au fost imediat externați.

Agresorul român a reușit să fugă, dar a fost identificat rapid după ce a fost suprins de camerele video amplase în zonă. La scurt timp, acesta a fost prins de polițiști, iar pe numele săi a fost emis un mandat de arestare pentru săvârșirea infracțiunilor de jaf și agresiune, potrivit merkur.de.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel