Germania. Petrecere între români, sfârșită la spital și în arest. Polițiști nemți, atacați de petrecăreți

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Trei polițiști din Germania au sfârșit răniți, după ce au încercat să strice cheful de petrecere unor români dintr-un bloc de apartamente din Ostviertel, care ascultau muzică la maximum. 

Duminică seară, polițiștii din Ostviertel au fost solicitați în jurul orei 23:00, de mai multe persoane, pentru a interveni la o adresă din  Hammacherstrasse. Vecinii unor români au reclamat că, deși era miezul nopții, petrecăreții nu dau semne de oboseală și ascultă muzică la volum maxim, făcând foarte multă gălăgie, deși a doua zi era prima zi de muncă.

Imediat cum au ajuns la adresa indicată, ofițerii nemți au auzit muzica dată tare și conversații din spatele ușii. Însă nimeni nu se grăbea să deschidă. După îndelungi insistențe și bătăi în ușă, proprietarul apartamentului a deschis. Peste 20 de persoane petreceau în locuință și nu dădeau semne că ar vrea să se oprească prea curând. Proprietarul apartamentului, un român de 38 de ani, nu s-a arătat deloc cooperant cu autoritățile, ba chiar a devenit agresiv când aceștia i-au solicitat să pună punct petrecerii. 

Petrecere sfârșită în arest


Și nu era singurul care dorea să continue distracția. În timpul conversației dintre proprietar și polițiști, tot mai multe persoane din interiorul apartamentului au intervenit, insultându-i pe polițiști. Doar că lucrurile au degenerat, iar polițiștii au cerut sprijin și din partea altor colegi. Când petrecerea era pe cale să fie încheiată de autorități, un grup numeros de români amețiți bine de aburii alcoolului au atacat ofițerii, conflictul atenuându-se doar după ce forțele de ordine au făcut uz de armamentul din dotare, se arată într-un comunicat al poliției din Germania.

Cu ajutorul spray-ului iritant și a bastonului polivalent, poliția a încercat să țină la distanță persoanele agresive. Un polițist în vârstă de 28 de ani a suferit răni grave la mână în urma conflictului fizic, iar alți doi ofițeri (22, 29 de ani) au fost răniți ușor.

În urma evenimentelor, proprietarul apartamentului, un român în vârstă de 38 de ani și alți trei bărbați (24, 28, 29 de ani) au fost arestați, iar ceilalți participanți la petrecere au fost legitimați de polițiști. Cercetarea penală continuă în cazul românilor reținuți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel