Germania. Un român care și-a violat fiica vitregă de 13 ani, pedeapsă revoltătoare

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
minora_violata
minora_violata

Un român de 31 de ani a primit 3 ani de închisoare pentru că a violat-o pe fiica de 13 ani a partenerei sale, alături de care locuia.

Tăcut la început, la ultimul termen al procesului a mărturisit ceea ce a făcut. Un tânăr român de 31 de ani a recunoscut în fața instanței regionale din Stuttgart, după câteva zile de proces, că a abuzat-i sexual de câteva ori pe fiica partenerei sale, în vârstă de 13 ani, în apartamentul din Sindelfingen în care locuiau. El a fost condamnat joi la trei ani de închisoare.

Această sancțiune ușoară se bazează pe recunoașterea faptelor sale, deși, potrivit judecătorului, a venit destul de târziu mărturisirea și într-o formă slăbită. Potrivit verdictului, tânărul de 31 de ani a întâlnit-o pe mama victimei la Sindelfingen în 2017 și a început o relație cu ea când fiica ei avea zece ani. În 2019, după mărturisirea sa și descoperirile camerei de protecție a tinerilor din Stuttgart, a început să o agreseze sexual pe fetița de 13 ani, știind vârsta copilului, a declarat ieri judecătorul în judecată.

Până la arestarea sa din septembrie anul trecut, el a abuzat-o sexual de mai multe ori pe copilă, inclusiv practici care îi provocaseră răni victimei. Cu toate acestea, violurile directe nu au putut fi dovedite. Bărbatul a folosit un prezervativ cu  două ocazii, dar cu o altă ocazie nu.”.

Potrivit verdictului anunțat, inculpatul a comis faptele în apartamentul comun din Sindelfingen, atunci când mama era la locul de muncă. Femeia a observat ceva suspect atunci când fiica sa și-a schimbat comportamentul și apoi a vorbit cu inculpatul despre asta la sfârșitul lunii septembrie. La acea vreme, el a negat vehement acuzațiile - și apoi inițial nu a dat deloc informații în instanță.

Din cei trei ani de închisoare impuși pentru cele trei fapte de abuz sexual asupra unui minor, probabil că va trebui să execute doar doi ani. Nu s-a decis încă dacă va fi apoi expulzat în România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel