GERMANIA: Șofer român, ÎN STARE CRITICĂ după ce a fost STRIVIT de cabina TIR-ului

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un șofer român de TIR a fost grav rănit într-un accident petrecut pe o autostradă în Germnaia, în regiunea Bayern.

Un şofer român de TIR de 58 de ani a fost grav rănit după ce a fost prins și strivit de cabina atârnată de camionul cu care a intrat în coliziune pe o autostradă în Germania. Semiremorca a fost făcută praf, după ce românul nu a frânat la timp, la coada unui ambuteiaj, pe autostrada A08, în direcția Stuttgart.

Trei  camioane au fost implicate în accidentul produs ieri de dimineață în jurul orei 10:45. Pompierii din Augsburg au fost solicitaţi să intervină după ce camionul condus de un șofer român și încărcat cu țevi de plastic grele  a acroșat un alt autotren cu partea dreaptă. Cabina TIR-ului încărcat cu ţevi a rămas efectiv atârnată de camionul lovit, şoferul român fiind grav rănit în urma impactului, potrivit presei germane. Ceilalți șoferi impșicați în accident au fost răniți ușor, prinimn îngrijiri medicale la fața locului, relatează augsburger-allgemeine.de.

Autostrada a fost blocată timp de trei ore, încărcătura din TIR-ul românului fiind împrăștiată pe toată autostrada, ajungând chiar și pe sensul opus de mers. De la celelalte două autocamioane s-a scurs combustibilul, ceea ce a necesitat intervenția pompierilor pentru prevenirea incendiilor.  

Din cauza lucrărilor de construcție, în această zonă au apărut probleme de trafic, iar șoferul care a provocat accidentul nu a avut timp pentru a reacționa și a adapta mașina la condițiile de drum. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel